Laptopa bakmadan görmeden çocuğun nasıl bastığını bilmeden biz de bilemeyiz.
Tabii sürücüler önemliSürücüler güncel ise sorun olmaz.
Ya da format atmak gerekebilir.
Driverler güncel mi?Çok saçma biliyorum çocuklara güven olmaz ama ben güvendim, iki dakika su içmeye gittim gelince kuzenler kavga ederken birisinin laptopa tek ayagiyla bastığını gördüm çocuk 30 kilo bu arada. Halbuki en köşeye koymuştum. Laptopa baktım bir şey yok ama size de sorayım. Bir şey olabilme ihtimali varsa bilgi almak isterim, şimdiden teşekkürler![]()
Belli etmeden dövÇok saçma biliyorum çocuklara güven olmaz ama ben güvendim, iki dakika su içmeye gittim gelince kuzenler kavga ederken birisinin laptopa tek ayagiyla bastığını gördüm çocuk 30 kilo bu arada. Halbuki en köşeye koymuştum. Laptopa baktım bir şey yok ama size de sorayım. Bir şey olabilme ihtimali varsa bilgi almak isterim, şimdiden teşekkürler![]()
Ölü piksel testi yap.Çok saçma biliyorum çocuklara güven olmaz ama ben güvendim, iki dakika su içmeye gittim gelince kuzenler kavga ederken birisinin laptopa tek ayagiyla bastığını gördüm çocuk 30 kilo bu arada. Halbuki en köşeye koymuştum. Laptopa baktım bir şey yok ama size de sorayım. Bir şey olabilme ihtimali varsa bilgi almak isterim, şimdiden teşekkürler![]()
Çok saçma biliyorum çocuklara güven olmaz ama ben güvendim, iki dakika su içmeye gittim gelince kuzenler kavga ederken birisinin laptopa tek ayagiyla bastığını gördüm çocuk 30 kilo bu arada. Halbuki en köşeye koymuştum. Laptopa baktım bir şey yok ama size de sorayım. Bir şey olabilme ihtimali varsa bilgi almak isterim, şimdiden teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.