Küçük şehirde bir binada iki farklı altyapı olabilir mi?

kotlinist

Hectopat
Şu anda küçük bir şehirde yaşamaktayım. NetSpeed kullanıyordum(Türk Telekom altyapısı), bana VDSL 35 Mbps hız verebileceklerini söylediler ama kurulum yapıldıktan sonra ankastre kutum eski olduğu için 7 Mbps alıyorum ve bunu sonradan kabul ediyorlar.
Akşam Vodafone Net ile görüştüm. Onlar da yine VDSL 35 Mbps verebileceklerini söylediler, onlara önceki durumu anlattım. Bana dedikleri ise "Bizim portlarımız Türk Telekom ile aynı değil. Kurulum ekibimiz gelip yerinde inceleme yapacaklar, eğer hızı verirlerse onaylarsınız."
Binada baktığımda ise sadece tek bir ankastre kutusu var.
Sizce Vodafonet başka bir yerden internet çekebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone net giraz garip bizim için sadece ADSL hız verebileceklerini söylediler alt yapımız desteklemiyormuş güya ama TurkNet'le 81 Mbps alıyorum şu an işini bilen kişiler değiller Vodafone net 2 yıl 16 Mbps ADSL paketini kullandım ne çileler çektim ama bu 9. ayımız yüksek hızın ve kopmanın olmadığı bir rüya yaşıyorum şu an kimseye Vodafone net önermiyorum ama ben her gün müşteri temsilcileri ile uğraşırım diyorsanız siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı