Küçük ve hafif Gaming mouse önerisi

Merhaba.

Küçük ve hafif Gaming mouse arıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum. Sensörü falan da önemli. Bu kriterleri karşıladığı sürece bütçe pek önemli değil. Teşekkürler.

Finalmouse ulx bu kadar pahalı degil normalde eger ilgilenirsen sadece 2-3 hafta alıp kullandıgım sonra rahat gelmeyince başka mouse geçtigim için kutusuna koyup sakladıgım temizini 5K ya kargolarım.

10 bin liralık farelerin döndüğü ortamda komik gelebilir ama bunu küçüklüğü için öneriyorum. Eli küçük insanlar için gayet uygun ve hafif.

Yine de paran varsa daha iyi sensörlü cihazlara bak. Ama bununda sensörü fena değil.[/URL]

Merhaba.

Küçük ve hafif Gaming mouse arıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum. Sensörü falan da önemli. Bu kriterleri karşıladığı sürece bütçe pek önemli değil. Teşekkürler.

Hocam tam aradığın mouse bu sanırım hem küçük hem de hafif.

Eliyle ezerek parçalıyordu bir adam. Sağlam mı gerçekten?
WL kadar saglam, taşa vurma videosu dahi var. Hump kısmınını taşa vuruyor, bir sey olmuyor. Sıktığım zaman hiçbir esneme yok, cok cok zor esnetmek.

Hocam hayırlı olsun, shape konusunda ne düşünüyorsunuz rahat mı? Ben hem Claw hem de parmak tutuşunu karışık bir şekilde kullanıyorum. Uygun olur mu acaba?
Mouse ciddili kucuk bir mouse, her ele uyum saglayacagini düşünmüyorum, mouse da hump yok, bu nedenle avuc icini doldurmuyor en azından el boyutuna göre, benim ellerim 21-10,5 falan geliyor, hard claw tuttugumda elime degiyor ancak doldurmuyor tam olarak, o yuzden biraz daha rahat tutuyorum. El boyutuna gore, riski alip denenebilir.

WL kadar saglam, taşa vurma videosu dahi var. Hump kısmınını taşa vuruyor, bir sey olmuyor. Sıktığım zaman hiçbir esneme yok, cok cok zor esnetmek.

Mouse ciddili kucuk bir mouse, her ele uyum saglayacagini düşünmüyorum, mouse da hump yok, bu nedenle avuc icini doldurmuyor en azından el boyutuna göre, benim ellerim 21-10,5 falan geliyor, hard claw tuttugumda elime degiyor ancak doldurmuyor tam olarak, o yuzden biraz daha rahat tutuyorum. El boyutuna gore, riski alip denenebilir.
El boyutum küçük hocam, hatta WL bana biraz büyük bile geliyordu.

Ciddili kucuk ve saglam bir mouse, yeni elime gecti sormak istediginiz bir sey varsa cevaplarim.
Bir tık daha küçük olmasını istiyordum ya.

Bir tık daha küçük olmasını istiyordum ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ona bakmıştım ilkin ama o da aşırı küçük gelmişti :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı