Küçük yaşta felsefeye ilgi duymak

McSoren

Decapat
Daha fazla  
7.sınıftan beridir felsefeye ilgi duyuyorum. Şu an 9.sınıfım ve kendimi nasıl geliştirebileceğimi düşünüyorum. Kitap okuyorum. Bunun dışında herhangi bir önerisi olan var mı?

Bir sürü şey yazdımda sildiler.

Çok komiksin.
Biliyorum da sen söyleyince bak bi düşündüm de pek hoş olmadı. İçgüdülerini kendine sakla he? Forumda da siyaset gibi veyahut argo kullanmadığın sürece felsefe kategorisinde hiçbir mesajın kaldırılmaz az daha salla peçeden 😁 Bende harbili merak ettim işte arazi alandadır tesadüfen x filozofun kitabını okuyup hayata olan bakış açısını değiştirip kültürlenmiştir v.s diye düşünmüştüm de ortada bağ yok bahçe yokmus😂

Biliyorum da sen söyleyince bak bir düşündüm de pek hoş olmadı. İçgüdülerini kendine sakla he? Forumda da siyaset gibi veyahut argo kullanmadığın sürece felsefe kategorisinde hiçbir mesajın kaldırılmaz az daha salla peçeden 😁 Bende harbili merak ettim işte arazi alandadır tesadüfen X filozofun kitabını okuyup hayata olan bakış açısını değiştirip kültürlenmiştir vs diye düşünmüştüm de ortada bağ yok bahçe yokmus😂

Forumda siyaset veyahut argo kullanılmadığı halde silinen mesajları moderasyon ekibine sorabilirsin. Daha ne yazdığımı bilmeden beni yargılaman üzücü, özellikle ön yargılı olman.
Saygılı olmanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı