Küçükken oynamayı sevdiğiniz oyun ya da oyuncak

4 yaşımda PS2 ile tanışmıştım ilk kez. SmackDown ve NFS Most Wanted oynadığımı hatırlıyorum. PC'de ise direksiyon setiyle 6-7 yaşımda Underground 2 oynamışlığım bile var. Sonra bir ara amcamın mini atarisi vardı 4 ya da 5 tane oyun vardı içinde. İlk oynadığım mobil oyun ise Clash of Clans'tır. Daha sonra Clash Royale oynamıştım mobilde. Sonrasında Supercell bozdu işi. Brawl Stars'ı çıkarınca içim soğudu firmaya. Ancak biraz ısındım ve 5 aydır oynamıyorum.
 
resim_2021-05-07_024019.png

Okuma yazma bilmiyorken Google'da nasıl aratılacağını dayımın parmak hareketlerini ezberleyip çözmüştüm, bilgisayarımız yoktu. Anneannemlerin evine gittiğim zaman dayımın bilgisayarından Google girip bunu aratır oynardım. Sonra Far Cry ve GTA: SA yüklemişti dayım bilgisayarına onları da oynardım sürekli. Arkaya Dale Don Dale, Dragostea Din Tei gibi müzikler açıp Super Mario oynardık. Özledim o günleri.
 
Durumumuz pek iyi değildi fazla oyuncağım yoktu. Mandallarla futbol maçı yapardım.

Sehpanın ayaklarının dikdörtgen bölümleri kale, misket top, 5x5 veya 7x7 mandalları dizip bildiğin futbol maçı simülasyonu yapardım. Her bir poziyon için mandalların yerini değiştirirdim yani sadece iki mandalı iki elimle tutup miskete vurmazdım. Bir mandalla savunmadan ileri doğru topu gönderdiğimde her bir mandala tekrar pozisyon aldırırdım mesela.

Ve en sevdiğim oyun buydu.
 
11 yaşıma kadar bilgisayar oyunu oynamadım ama bir oyuncak arabam vardı müthişti kız olduğum için dalga geçerlerdi 8 yaşındayken dalga geçtikleri için çöpe attım
 

Geri
Yukarı