Küflenmiş kek yedim

509401

Hectopat
Merhaba marketten hazır kek almıştım son kullanma tarihi vb. geçmemişti sonra evde 1 parmak kadar yedim sonra tadında bir şey fark ettim sonra keserken küflenmiş olduğunu gördüm. Sadece 1 parmak boyutunda yedim bir şey olur mu?

Merhaba marketten hazır kek almıştım son kullanma tarihi vb. geçmemişti sonra evde 1 parmak kadar yedim sonra tadında bir şey fark ettim sonra keserken küflenmiş olduğunu gördüm. Sadece 1 parmak boyutunda yedim bir şey olur mu?
Yani kesin bir şey bilemeyiz kendiniz ağız yoluyla çıkarmaya çalışabilirsiniz korkuyorsanız.

Tarihi 1 ay geçmiş pastayı gömmüştüm 1 dilim falanda değil direk komple pastayı hiçbir şeyde olmamıştı.

hocam eğer yarın sabaha kadar hastaneye gidip mide yıkama operasyonuna girmezseniz büyük ihtimalle ölecek veya ölmekten beter olacaksınız.

Kendini kusturmaya çalış, çok ciddi hastalıklara neden olabilir.

😀 Şu şekilde kusabilirsiniz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1970'li yıllardan kalan yemekleri yiyen insanları gördünüz mü? Gerisini saklayın bir 120 yıl sonra milyar dolarlara satarsınız merak etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı