Yani kesin bir şey bilemeyiz kendiniz ağız yoluyla çıkarmaya çalışabilirsiniz korkuyorsanız.Merhaba marketten hazır kek almıştım son kullanma tarihi vb. geçmemişti sonra evde 1 parmak kadar yedim sonra tadında bir şey fark ettim sonra keserken küflenmiş olduğunu gördüm. Sadece 1 parmak boyutunda yedim bir şey olur mu?
Merhaba marketten hazır kek almıştım son kullanma tarihi vb. geçmemişti sonra evde 1 parmak kadar yedim sonra tadında bir şey fark ettim sonra keserken küflenmiş olduğunu gördüm. Sadece 1 parmak boyutunda yedim bir şey olur mu?
Biraz sabret kötü hissetmeye başlarsan muayene olMerhaba marketten hazır kek almıştım son kullanma tarihi vb. geçmemişti sonra evde 1 parmak kadar yedim sonra tadında bir şey fark ettim sonra keserken küflenmiş olduğunu gördüm. Sadece 1 parmak boyutunda yedim bir şey olur mu?
hocam eğer yarın sabaha kadar hastaneye gidip mide yıkama operasyonuna girmezseniz büyük ihtimalle ölecek veya ölmekten beter olacaksınız.Merhaba marketten hazır kek almıştım son kullanma tarihi vb. geçmemişti sonra evde 1 parmak kadar yedim sonra tadında bir şey fark ettim sonra keserken küflenmiş olduğunu gördüm. Sadece 1 parmak boyutunda yedim bir şey olur mu?
Hocam eğer yarın sabaha kadar hastaneye gidip mide yıkama operasyonuna girmezseniz büyük ihtimalle ölecek veya ölmekten beter olacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.