Yeager_san
Kilopat
Kolonya içmişliğim varHocam ne içtiniz merak ettiğimden soruyorum.
Kolonya içmişliğim varHocam ne içtiniz merak ettiğimden soruyorum.
Zehirlenmediniz umarımKolonya içmişliğim var![]()
ZehirlendimZehirlenmediniz umarım.
Öyle yapmalarının sebebi nedir hocam?Hocam özellikle küflendirip yiyorlar peyniri.
Öyle yapmalarının sebebi nedir hocam?
Antiseptik özelliği var hocam. Bağırsak florasını da güçlendirir.Zehirlendim
Kolonya içtikten sonra baş dönmesi ve göz kararması
Kuzenimin evindeydim. Cam bir şişede soğuk su vardı, içeyim dedim ikinci yudumda fark ettim ki kolonyaymış. İki yudum kolonya içtikten hemen sonra o acı tat ağzıma geldi, bayağı midem bulandı. Yarım saat sonra mide bulantım geçti ama arada bir hafif gözüm kararıyor ve basım dönüyor. Doktorluk...www.technopat.net
Hala yaşıyorsunuz ya ona şükürZehirlendim
Kolonya içtikten sonra baş dönmesi ve göz kararması
Kuzenimin evindeydim. Cam bir şişede soğuk su vardı, içeyim dedim ikinci yudumda fark ettim ki kolonyaymış. İki yudum kolonya içtikten hemen sonra o acı tat ağzıma geldi, bayağı midem bulandı. Yarım saat sonra mide bulantım geçti ama arada bir hafif gözüm kararıyor ve basım dönüyor. Doktorluk...www.technopat.net
Küflü kısmından küçük yedim de sert ve ekşimsi bir tadı var.Bunu bilmem ama küflü peynirin tadı güzel oluyor![]()
Vitamini küfündeBnim bildiğim küf etrafta gözükmesede üzerinde yayılıyor. Ben olsam yemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.