- Makaleler
- 1
Takımındakileri bloklayıp, ölmelerini sağla. Rakip takımın görebileceği sohbet kanalı varsa, ölünce oradan takımındakilerin bulunduğu yerleri yaz.Raze ile oynuyordum.
Takımındakileri bloklayıp, ölmelerini sağla. Rakip takımın görebileceği sohbet kanalı varsa, ölünce oradan takımındakilerin bulunduğu yerleri yaz.Raze ile oynuyordum.
Bloklayınca ben de ölüyorumTakımındakileri bloklayıp, ölmelerini sağla. Rakip takımın görebileceği sohbet kanalı varsa, ölünce oradan takımındakilerin bulunduğu yerleri yaz.
Ölümü göze alarak bloklaman lazım zaten. Mümkünse birinciyi blokla hatta.Bloklayınca ben de ölüyorumama 2. dediğiniz taktik baya güzel.
Tamam hocam teşekkürler kanser birisi geldiğinde yaparım.Ölümü göze alarak bloklaman lazım zaten. Mümkünse birinciyi blokla hatta.
Ben CoD tarzı çevrimdışı FPS severim. Ben sizin gibiyim, sövmüyorum.Türkiye burası. Sövülmeyecek de teşekkür mü edilecek?. Ben sövmem bu arada, oynamıyorum online oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.