AhmetHakan1 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #11 elifzey dedi: Takmayıverirsin sen, avukat ol o halde. Avukatları mı aşağıladın anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır bildiğim var anlamında. Savcıları bilmediğim için sordum. Kulağımı deldirme ikileminde olduğum için bu soruyu sordum.
elifzey dedi: Takmayıverirsin sen, avukat ol o halde. Avukatları mı aşağıladın anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır bildiğim var anlamında. Savcıları bilmediğim için sordum. Kulağımı deldirme ikileminde olduğum için bu soruyu sordum.
elifzey Picopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 205 13 Ocak 2024 #12 AhmetHakan1 dedi: Hayır bildiğim var anlamında. Savcıları bilmediğim için sordum. Kulağımı deldirme ikileminde olduğum için bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim açıkladığın için. Yanlış anlamışım.
AhmetHakan1 dedi: Hayır bildiğim var anlamında. Savcıları bilmediğim için sordum. Kulağımı deldirme ikileminde olduğum için bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim açıkladığın için. Yanlış anlamışım.
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 888 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #13 Küpe ile mülakata girdiğin anda elenirsin. Savcı olduktan sonra özel hayatında takarsın heralde.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #14 O kadarmı önemli yeter ki savcı, avukat olmak yetmiyor mu?