G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.694 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #31 teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Darbe planında ve PKK çatışmasında kaçmadılar.
teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Darbe planında ve PKK çatışmasında kaçmadılar.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.023 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Ağustos 2025 #32 teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurtuluş savaşında kaç tane gencecik gençlerimiz vefat etti onlar kaçmadılar da, biz mi kaçacağız?
teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurtuluş savaşında kaç tane gencecik gençlerimiz vefat etti onlar kaçmadılar da, biz mi kaçacağız?
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #33 GeForce GTX 1060 dedi: Tamam o zaman Türkiye'de de yasak Kürt okulları kurmak. Genişletmek için tıkla... O zaman başınıza balyoz indiğinde Avrupa şöyle böyle demeyin kardeşim orta doğu ülkesi olduğumuzu kabul edin artık.
GeForce GTX 1060 dedi: Tamam o zaman Türkiye'de de yasak Kürt okulları kurmak. Genişletmek için tıkla... O zaman başınıza balyoz indiğinde Avrupa şöyle böyle demeyin kardeşim orta doğu ülkesi olduğumuzu kabul edin artık.
C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #34 teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anki konunun söyledigin şey ile alakası yok, tartışma cıkarmaya calısıyorsun
teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anki konunun söyledigin şey ile alakası yok, tartışma cıkarmaya calısıyorsun
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2025 #35 teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... lütfen sadece savaş anında gitmenize hiç gerek yok hemen şimdi de gidebilirsiniz
teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... lütfen sadece savaş anında gitmenize hiç gerek yok hemen şimdi de gidebilirsiniz
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.171 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #36 teloneri dedi: Her insan anadilde eğitim görme hakkına sahiptir ve eğer bunun için resmi dil olması gerekiyorsa evet olmalıdır. Genişletmek için tıkla... Türkiye Cumhuriyeti anayasası madde 3: Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
teloneri dedi: Her insan anadilde eğitim görme hakkına sahiptir ve eğer bunun için resmi dil olması gerekiyorsa evet olmalıdır. Genişletmek için tıkla... Türkiye Cumhuriyeti anayasası madde 3: Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #37 teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Emin olki Türkiye'nin savaşa girme ihtimali çok düşük.
teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Emin olki Türkiye'nin savaşa girme ihtimali çok düşük.
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2025 #38 teloneri dedi: O zaman başınıza balyoz indiğinde Avrupa şöyle böyle demeyin kardeşim orta doğu ülkesi olduğumuzu kabul edin artık. Genişletmek için tıkla... Asla edilmeyecek, peter pandaki olmayan ülke ve korsanları gibisiniz
teloneri dedi: O zaman başınıza balyoz indiğinde Avrupa şöyle böyle demeyin kardeşim orta doğu ülkesi olduğumuzu kabul edin artık. Genişletmek için tıkla... Asla edilmeyecek, peter pandaki olmayan ülke ve korsanları gibisiniz
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.192 Makaleler 1 Çözümler 17 18 Ağustos 2025 #39 teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 15 Temmuz’da sokağa çıkanlar Türkler miydi, kürtler miydi?
teloneri dedi: Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 15 Temmuz’da sokağa çıkanlar Türkler miydi, kürtler miydi?
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #40 GeForce GTX 1060 dedi: Darbe planında ve PKK çatışmasında kaçmadılar. Genişletmek için tıkla... Demokrasiye atılan darbeyle savaş aynı şey değildir.
GeForce GTX 1060 dedi: Darbe planında ve PKK çatışmasında kaçmadılar. Genişletmek için tıkla... Demokrasiye atılan darbeyle savaş aynı şey değildir.