Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 18 Ağustos 2025 #51 2FPS yaşam dedi: Sizi bilmem ama benim gözümde suriyeliler ile Kürt'ler aynı seviyededir, ikisini de hiç sevmem Genişletmek için tıkla... Kekoları da unutmayalım hocam.
2FPS yaşam dedi: Sizi bilmem ama benim gözümde suriyeliler ile Kürt'ler aynı seviyededir, ikisini de hiç sevmem Genişletmek için tıkla... Kekoları da unutmayalım hocam.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Ağustos 2025 #52 Aşırı saçmaladın reis haberin olsun.
C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #53 Ne kadar boş konusuyorsun hocam
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #54 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam farkında değilsiniz fakat insanlar sizin yazdıklarınızı aşırı anlamsız buldukları için artık ifadeyle cevap veriyorlar. Kendinizi rezil etmeden bence fazla yazmayın. Genişletmek için tıkla... Kafatasçı politikadan dolayı olabilir ben her soruyu normal şekilde cevapladım kendimi rezil ettiğim de yok.
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam farkında değilsiniz fakat insanlar sizin yazdıklarınızı aşırı anlamsız buldukları için artık ifadeyle cevap veriyorlar. Kendinizi rezil etmeden bence fazla yazmayın. Genişletmek için tıkla... Kafatasçı politikadan dolayı olabilir ben her soruyu normal şekilde cevapladım kendimi rezil ettiğim de yok.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.942 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #55 Buradaki yorumlar çok kanser edici. Moderatör kilitlese keşke.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 18 Ağustos 2025 #56 teloneri dedi: Kafatasçı politikadan dolayı olabilir ben her soruyu normal şekilde cevapladım kendimi rezil ettiğim de yok. Genişletmek için tıkla... Gayet de var
teloneri dedi: Kafatasçı politikadan dolayı olabilir ben her soruyu normal şekilde cevapladım kendimi rezil ettiğim de yok. Genişletmek için tıkla... Gayet de var
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #57 firrisn dedi: Aşırı saçmaladın reis haberin olsun. Genişletmek için tıkla... İnsanları ırk çerçevesinde ayırmak çok doğru sanırım saçmalayan ben olduğuma göre.
firrisn dedi: Aşırı saçmaladın reis haberin olsun. Genişletmek için tıkla... İnsanları ırk çerçevesinde ayırmak çok doğru sanırım saçmalayan ben olduğuma göre.
C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #58 teloneri dedi: Kafatasçı politikadan dolayı olabilir ben her soruyu normal şekilde cevapladım kendimi rezil ettiğim de yok. Genişletmek için tıkla... Sen ne kadar öyle düşünsende biz rezil oldugunu dusunuyoruz gerisi umrumuzda mı sence
teloneri dedi: Kafatasçı politikadan dolayı olabilir ben her soruyu normal şekilde cevapladım kendimi rezil ettiğim de yok. Genişletmek için tıkla... Sen ne kadar öyle düşünsende biz rezil oldugunu dusunuyoruz gerisi umrumuzda mı sence
beratinhoo Picopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #59 Dakikalar içinde 7 sayfa oldu oha.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 18 Ağustos 2025 #60 DublinDEI dedi: Buradaki yorumlar çok kanser edici. Moderatör kilitlese keşke. Genişletmek için tıkla... 1 Kişinin yorumu sadece. O da zaten diyarbakırlı.
DublinDEI dedi: Buradaki yorumlar çok kanser edici. Moderatör kilitlese keşke. Genişletmek için tıkla... 1 Kişinin yorumu sadece. O da zaten diyarbakırlı.