Bak bunu hiç düşünmemiştim. Hesabı CC ile doldurup full oyunlu hesap diye satıyolar öyle mi ? Çakallara bak, resmen para aklıyorlar.Zaten bu ucuza hesap atma işini yapanlarda genellikle CC ile kazandığı parayı aklamak için yapıyor.![]()
Bak bunu hiç düşünmemiştim. Hesabı CC ile doldurup full oyunlu hesap diye satıyolar öyle mi ? Çakallara bak, resmen para aklıyorlar.Zaten bu ucuza hesap atma işini yapanlarda genellikle CC ile kazandığı parayı aklamak için yapıyor.![]()
Bu fiyata değil, oyunların seneye fiyatları toplam diyorum. Tahmini ne kadara gider?
Sınırsız Game Pass, EA Play hesapları nasıl çalışıyor sanıyorsunuz hocam?Bak bunu hiç düşünmemiştim. Hesabı CC ile doldurup full oyunlu hesap diye satıyolar öyle mi ? Çakallara bak, resmen para aklıyorlar.
Doğrusunu söyledik diye kıçıyla dinleyen eleman olduk şuna bak.Çok oyun oynayan birisi değilim ama zamanında çok ucuzken almıştım. Artık PC'yi de satmayı düşünüyorum bu yüzden ederi ne olur diye soruyorum. Ederinin ne edeceğini sadece tahmin ettim aram yok bu işlerle.
Söyledik işte 3-5 kuruşa anca satarsın. Satınca alacağın para milletin ağız kokusunu çekmene değecek bir para olmaz. Özellikle uygulamalar aracılığı ile satarsan, hesabı alan kişi hesabı başkasına "aktarıp" sonra aracı firmaya, sizin hesabı geri çektiğinizi söyleyip para iadesi yapmanızı bile isteyebilir.Çok oyun oynayan birisi değilim ama zamanında çok ucuzken almıştım. Artık PC'yi de satmayı düşünüyorum bu yüzden ederi ne olur diye soruyorum. Ederinin ne edeceğini sadece tahmin ettim aram yok bu işlerle.
12 nakitZaten bu ucuza hesap atma işini yapanlarda genellikle CC ile kazandığı parayı aklamak için yapıyor.
Ben 11 veririm.
12 nakit![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.