Epic Games Kütüphane yapmak ileride hesabı satmak için mantıklı mı?

Hesap alma işleri kalmadı hocam. Zaten bedava ürünler olduğu için aşağı yukarı herkeste var. 3k gibi bi fiyata kimse hesap almaz. Benim Steam calculatorda 2500 dolar gözüküyo. Kim çıkıp alcak sanki onu. Hesabı satma aöacıyla ürün almayın.

Bu fiyata değil, oyunların seneye fiyatları toplam diyorum. Tahmini ne kadara gider?

Çok oyun oynayan birisi değilim ama zamanında çok ucuzken almıştım. Artık PC'yi de satmayı düşünüyorum bu yüzden ederi ne olur diye soruyorum. Ederinin ne edeceğini sadece tahmin ettim aram yok bu işlerle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak bunu hiç düşünmemiştim. Hesabı CC ile doldurup full oyunlu hesap diye satıyolar öyle mi ? Çakallara bak, resmen para aklıyorlar.
Sınırsız Game Pass, EA Play hesapları nasıl çalışıyor sanıyorsunuz hocam?

Çok oyun oynayan birisi değilim ama zamanında çok ucuzken almıştım. Artık PC'yi de satmayı düşünüyorum bu yüzden ederi ne olur diye soruyorum. Ederinin ne edeceğini sadece tahmin ettim aram yok bu işlerle.
Doğrusunu söyledik diye kıçıyla dinleyen eleman olduk şuna bak. :D

Söyledik işte 3-5 kuruşa anca satarsın. Satınca alacağın para milletin ağız kokusunu çekmene değecek bir para olmaz. Özellikle uygulamalar aracılığı ile satarsan, hesabı alan kişi hesabı başkasına "aktarıp" sonra aracı firmaya, sizin hesabı geri çektiğinizi söyleyip para iadesi yapmanızı bile isteyebilir.

Hayir tabi ki.
1. Hesap satisi illegal bir sey. Bu, fiyati büyük derecede düsürüyor.
2. Birisi o oyunlari indirimli fiyatindan alabildigi icin en az indirimli fiyatinindan yari fiyat daha düsmen gerekiyor. (ücretsiz verilen oyunlari saymamalisin)
3. Illegal oldugu icin aliciya güven kazandirman gerekiyor. Güven kazandiramazsan, satabilmen icin gene fiyati düsürmen gerekecek.
Yani kisaca sen o hesabi 250'ye zor satarsin.

Simdi den alayim, fiyatlarina zam geldiginde pahaliya satarim. Kafasindan vazgec. Bizden tavsiye, yoksa cok pisman olursun.

Şu an 800TL'ye bu oyunların çoğunu toplarsın zaten sen bir de indirim bitince 3K'ya satayım diyorsun. Adam senden hesap alacağına 20-30 TL'ye paylaşımlı hesap alır daha iyi zaten sen de güven vermeyeceksin adama. Multiplayer oynamak istediği oyunuda gider satın alır, o hesabı satamazsın zaten hadi diyelim ki satabildin 3-5 bir şeye, uğraştığın zamana değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı