Kulağım tıkalı gibi

Oğuuzz

Hectopat
Yer
Bursa
Günaydın arkadaşlar. Grip oldum ve dün kulağımda bir şey yoktu ancak bu gece sanki diğer kulağım tıkalı gibi az ses duyuyordum diğer kulağım sorunsuz. Tıkalıdır diye burnum la oynadım yok, sizce gripten dolayı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece kulağının üzerine uzun süre yattıysan tıkanmış olabilir. Çeneni geriye doğru iterek esnemeye çalış.
Gece kulağının üzerine uzun süre yattıysan tıkanmış olabilir. Çeneni geriye doğru iterek esnemeye çalış.
Deneyeceğim hocam. Doktora gittim akut olmuşum büyük ihtimalle kulak ondan duymuyor
Doktora gittim hocam akut olmuşum ondan büyük ihtimalle kulağım duymuyor

Akut üst solunum yolu enfeksiyonu var hocam kulağım ondan öyle büyük ihtimalle sizce?

Son düzenleme:
Bende aynı şekilde dün hiç bir şeyim yoktu bugün bir kalktım sağ kulağım buğulu gibi solda hiç bir sıkıntı yok bir de ağrıyor nurofen aldım ağrısı geçti kulak damlası damlattım bir de iltihaba iyi geldi acısı geçti
ağrı kesici ve ateş düşürücü al nurofen baya etkili ağrısı varsa 5-6 saatliğine hissetirmiyor ben doktora gitmedim ama neden olduğunu bildiğim için saçlarım kulaklarım ıslakken rüzgar yedim arabadayken ondan dolayı oldu sende sebebini biliyorsan sıkıntı yok 3-5 güne ilaç damla ile çözersin

Akut üst solunum yolu enfeksiyonu var hocam kulağım ondan öyle büyük ihtimalle sizce?
durumun nasıl geçti mi kulak ağrısı ve buğulaşma en kötü 3.gündür derlerdi ben o güne girdim bugün ağrı tamamen geçti ama kulağım o kadar buğulu ki %50 duymuyorum nerdeyse bakalım yarın ne olacak

Son düzenleme:
Bende aynı şekilde dün hiç bir şeyim yoktu bugün bir kalktım sağ kulağım buğulu gibi solda hiç bir sıkıntı yok bir de ağrıyor nurofen aldım ağrısı geçti kulak damlası damlattım bir de iltihaba iyi geldi acısı geçti
ağrı kesici ve ateş düşürücü al nurofen baya etkili ağrısı varsa 5-6 saatliğine hissetirmiyor ben doktora gitmedim ama neden olduğunu bildiğim için saçlarım kulaklarım ıslakken rüzgar yedim arabadayken ondan dolayı oldu sende sebebini biliyorsan sıkıntı yok 3-5 güne ilaç damla ile çözersin

durumun nasıl geçti mi kulak ağrısı ve buğulaşma en kötü 3.gündür derlerdi ben o güne girdim bugün ağrı tamamen geçti ama kulağım o kadar buğulu ki %50 duymuyorum nerdeyse bakalım yarın ne olacak
Azaldı gibi hocam ya hastalıktan büyük ihtimalle sizede geçmiş olsun

Azaldı gibi hocam ya hastalıktan büyük ihtimalle sizede geçmiş olsun
bende bugün dayanamadım geçer dedim de kendi başıma damla ağrı kesici aldım sonra doktora gittim enfeksiyon kapmışım sudan nemden havadan dolayı başka damla ve antibiyotik verdiler yani normalde de geçermiş kullansan kendi aldıklarını dedi ama 15-20 gün sürerdi etkili değil onlar dedi antibiyotik bazlı verdi şimdi 3-5 güne geçer dedi sanada geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı