S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #51 s7üü dedi: 1 hafta falan bekliyeyim bakalım ne olacak. Ondan sonra giderim. Genişletmek için tıkla... Troll olduğun taa buradan belli. Bir hafta beklermiş.. Değilsen bile buradan tedavi edecek değiliz. Doktora gitmeniz lazım.
s7üü dedi: 1 hafta falan bekliyeyim bakalım ne olacak. Ondan sonra giderim. Genişletmek için tıkla... Troll olduğun taa buradan belli. Bir hafta beklermiş.. Değilsen bile buradan tedavi edecek değiliz. Doktora gitmeniz lazım.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 5 Kasım 2022 #52 s7üü dedi: Evde tekim bugün babaannemle o yüzden. Genişletmek için tıkla... Babaannenize neden söylemiyorsunuz?
s7üü dedi: Evde tekim bugün babaannemle o yüzden. Genişletmek için tıkla... Babaannenize neden söylemiyorsunuz?
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #53 513252 dedi: Ben sizi anladım, ailenizden korkuyorsunuz. Siz söylemeseniz bile haberleri olacak. Genişletmek için tıkla... 513252 dedi: Babaannenize neden söylemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Babaannem ne yapsın yatalak hasta. 513252 dedi: Ben sizi anladım, ailenizden korkuyorsunuz. Siz söylemeseniz bile haberleri olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen.
513252 dedi: Ben sizi anladım, ailenizden korkuyorsunuz. Siz söylemeseniz bile haberleri olacak. Genişletmek için tıkla... 513252 dedi: Babaannenize neden söylemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Babaannem ne yapsın yatalak hasta. 513252 dedi: Ben sizi anladım, ailenizden korkuyorsunuz. Siz söylemeseniz bile haberleri olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Kroter029 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #54 Bence asla beklemeyin ne kadar erken o kadar iyi en iyisi doktara gitmek
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 5 Kasım 2022 #55 s7üü dedi: Babaannem ne yapsın yatalak hasta. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun lâkin bu bir engel değil, ailenizi arayın bir şekilde yardımcı olurlar. Ayrıca çıkıp kendiniz de gidebilirsiniz.
s7üü dedi: Babaannem ne yapsın yatalak hasta. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun lâkin bu bir engel değil, ailenizi arayın bir şekilde yardımcı olurlar. Ayrıca çıkıp kendiniz de gidebilirsiniz.
starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 5 Kasım 2022 #56 kulağına süpürge makinesi tut çeksin.
Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #57 Scyhell dedi: Troll olduğun TAA buradan belli. Bir hafta beklermiş. Değilsen bile buradan tedavi edecek değiliz. Doktora gitmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin çok zor durumda olabilir arkadaş. starmercy dedi: Kulağına süpürge makinesi tut çeksin. Genişletmek için tıkla... Harbi mantıklı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
Scyhell dedi: Troll olduğun TAA buradan belli. Bir hafta beklermiş. Değilsen bile buradan tedavi edecek değiliz. Doktora gitmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin çok zor durumda olabilir arkadaş. starmercy dedi: Kulağına süpürge makinesi tut çeksin. Genişletmek için tıkla... Harbi mantıklı.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 5 Kasım 2022 #58 30 dakika önce hastanenin yolunu tutsaydınız sorununuz büyük ölçüde hallolurdu.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #59 Bune Yaaa dedi: Öyle demeyin çok zor durumda olabilir arkadaş. Harbi mantıklı. Genişletmek için tıkla... Az önce doktora gitmiyorum dedi ya neyse..
Bune Yaaa dedi: Öyle demeyin çok zor durumda olabilir arkadaş. Harbi mantıklı. Genişletmek için tıkla... Az önce doktora gitmiyorum dedi ya neyse..
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #60 Scyhell dedi: Troll olduğun TAA buradan belli. Bir hafta beklermiş. Değilsen bile buradan tedavi edecek değiliz. Doktora gitmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Beklesem ne olacak yani? Scyhell dedi: Az önce doktora gitmiyorum dedi ya neyse. Genişletmek için tıkla... Yarın giderimde demiştim.
Scyhell dedi: Troll olduğun TAA buradan belli. Bir hafta beklermiş. Değilsen bile buradan tedavi edecek değiliz. Doktora gitmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Beklesem ne olacak yani? Scyhell dedi: Az önce doktora gitmiyorum dedi ya neyse. Genişletmek için tıkla... Yarın giderimde demiştim.