Kulağıma uç kaçtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kulağına uç nasıl kaçmış olabilir dostum? Karınca girmesini duymuştum ama bu daha garipmiş. Tavsiyem bir kulak burun boğazcıya görün. Kulak bu yani riske atmaman iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam söyleyin bir acilde kontrol etsinler içeride bir şey varsa kolay alamazlar zaten gidersiniz KBB uzmanına, herhangi bir müdahalede de bulunmayın.

En başta kulak çöpü soktum orada gittiği kadar gitti varsa.

Kulağına uç nasıl kaçmış olabilir dostum? Karınca girmesini duymuştum ama bu daha garipmiş. Tavsiyem bir kulak burun boğazcıya görün. Kulak bu yani riske atmaman iyi olur.

Biliyordum böyle olacağını bir gün.

Bence zaman kaybediyorsunuz, müdahale etmeye çalışmayın direk acil bölümüne gidin.

Yazmıştım yukarıda.

Ben bunu aileme söylesem döverler beni ya🤣

Eğer uç ince ise 0.5 SE mesela sıkıntı. Uç ince olduğu için daha ileri gitmiş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak doktoruna git tertemiz yapar. 200-300 gider ama artık daha iyi duyduğunu fark edersin.

Hocam yanlış anlamayında uç nasıl kulağınıza girdi.

En başta kulak çöpü soktum orada gittiği kadar gitti varsa.

Biliyordum böyle olacağını bir gün.
Böyle olacağını nasıl biliyordunuz, gerçekten merak ediyorum. Bir arkadaşım da küçükken bilye yutmuştu bir hafta sonra aynı gün çıktı da kulağa uç sokmak cidden garip geliyor. O an ne yapıyordunuz ki?

Arkadaş hâlâ çevrimiçi, kardeşim niye duruyorsun daha gezinme forumda! Direk git bir acil bölümüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı