Kulak içi kulaklık mikrofonu PC'de çalışmıyor

Caner Karagöz

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2017
Mesajlar
150
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kulak içi mikrofonlu bir kulaklık kullanıyorum. Kasada çalışması için aparat gerekiyormuş, bu mikrofon-kulaklık dönüştürücü. Aparatı alsam sadece mikrofonu mu kullanabileceğim? Yok mu headset almadan bunun bir çözümü?
 
Bu tarz bir adaptör işinizi görür. Adaptörü kullandığınızda hem mikrofonu hem de kulaklığınızı kullanabilirsiniz.
 
sanırım kulaklığın telefon kullanımına uygun yani tek girişli bu telefonlarda hem mikrofon hemde kulaklık olarak kullanabilirsin ama eski pc lerde genellikle çift jak girişi olur bu da telefona özel kulaklıkları bu pc lerde kullanılamaz hale getirir bu aparatlardan alarak
pc nin mikrofon ve kulaklık girişine takın diğer ucunuda kulakiçi kulaklığa takın iyi günler
 
Benimki Gigabyte B450M S2H ve bunu kullanan bir çok kişide aynı sorun var ve bu aparat iş görmüyor.
Ben de Frisby marka bir tane almıştım çalışmamıştı. Kuzenim nerden bulduysa almış kendi bilgisayarımda çalışmıştı. Bozuk olabiliyorlar. Sırtımızı USB ses kartlarına dayamakta fayda var. Uyarınız için teşekkür ederim.
 
Anakart modeliniz nedir? B450 serisiyse eğer yukarıdaki aparat işe yaramıyor. Ben kullandım çünkü. USB ses kartı veya USB girişli bir kulaklık kullanmalısınız.

B460M A PRO.
Yorumlar için teşekkürler aparatı deneyeceğim. Kulak içi çok rahat geliyor ona alıştım headset almak istemiyorum umarım aparat ile hem kulaklığı hem mikrofonu kullanabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı