Kulak içi kulaklık tavsiyesi

godless_imam

Femtopat
Katılım
24 Aralık 2023
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teolog
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle şu an iPhone bir telefon kullanmaktayım ve tahminimce yakın zamanda USB-C destekli bir iPhone modeline geçiş yapacağım fakat bu giriş soketi farkından dolayı kulaklık konusunda kararsızlık yaşıyorum.
Şu an aklımda olan AirPods 3. nesil kulaklık lakin şarj soketi lightning destekli. Alacağım modeli uzun süre kullanacağımı varsayarak telefonumun USB-C, kulaklığımın lightning olması beni herhangi bir seyahat durumunda 2 şarj kablosu taşıma zorunluluğuna itiyor.
AirPods modelleri üzerinde sadece "AirPods Pro 2. nesil" yeni üretimlerde USB-C olarak gelmekte fakat silikon tasarım gibi sebeplerden kullanışlı bulmamaktayım.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
 
AirPods Pro sahibiyim. MacBook'unuz yoksa AirPods parasının yarısını hak etmeyecek bir cihaz. Özellikle Pro versiyonlarında kulakta ağrı şikayeti olan benim gibi çok kullanıcı var. Aynı zamanda gürültü engelleme özellikle mikrofon için çok kötü.

MacBook + iPhone + AirPods Pro kullanıcısı olarak yazıyorum.

Kullanmaya devam etme sebebim Apple ekosistemi içinde çok güzel çalışması ve kulaklığı bir yerde unutursanız konumunu takip edebilmeniz.
 
Üst segmentte birçok ürün var kullanılabilecek. Eğer İstanbul ya da Ankara'daysanız Hifilife mağazasına gidip Sennheiser Momentum 3 ve Bang and Olufsen Beoplay EX deneyebilirsiniz. Ayrıyeten Bowers and Wilkins Pi7 ve Pi7 S2 bakılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı