Fark sizin kulağınızın kalite yeterlilik seviyesiyle alakalı. Bana göre çok fark olur. Sennheiser momentum'a da o parayı asla vermem. Çünkü çok mecbur kalmadıkça o tarz kablosuz kulaklıkların gerekli olduğunu düşünmüyorum. 4 saat dese bile muhtemelen şarj süresi 3 saatte biter. Bu da oldukça kısa ve sürekli şarj durumu olacaktır. Tabi günlük kullanım durumunuza göre değişebilir.
Kaliteli şekilde müzik dinlemeyi seven birisi iseniz zaten elinizde muhtemelen birkaç tane kulaklık vardır ve daha öncede birçok kulaklığı deneme veya kullanma imkanınız olmuştur diye düşünüyorum.
Sizin yerinizde olsam durumunuza göre kaliteli kablolu bir kulaklık alırım. Onun yanına da uygun fiyatlı tamamen kablosuz olan kulaklıklardan alırdım. Hatta sizin için uygunsa kısa kablolu ve şarj süreleri 8 saat civarında olan kablosuz kulaklıkları da gözden geçirebilirsiniz.
Yani sonuç olarak müzik konusunda hangi noktada olduğunuz ile kulağınızın müziğin kalitesi konusunda ne kadar ayırt edici seviyede olduğunun önemine göre kendinize yetip yetmeyeceğine karar verebilirsiniz. Tabi kullanmadan bilemezsiniz. Ama uzun süre çok kaliteli kablolu kulaklıkları kullanıyorsanız, kablosuz kulaklıklar bana göre asla yeterli gelmeyecektir.