Kulak tıkacı önerisi

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Evet arkadaşlar, geceleri komşum ve çocuğu saat 3-4'e kadar tepindiğinden uyuyamıyorum. Ben bu çocuğa ne yediriyorlar, ne yapıyorlar anlamadım. Günün 20 saati ağlayan çocuk mu olur? Bir de 4-5 kişi çocuğu zaptedemiyorlar. Bundan 100 TL'ye kadar kulaklık tıkacı istiyorum. İyi bir şeyse bütçeyi de arttırabilirim ama ne olur ses duymayacağım bir şey olsun. :(

Ben 3M diye bir markanınkini kullanıyorum gayet iyi fakat tam engelleyemiyor. Taotronics Soundsurge 85 kulaklık alabilirsin ANC açıkken bayağı kesiyor.

3m olan iş görür işte.

Alternatif olarak Rampage kulak tıkacı var, çok kaliteli kulak tıkacı, berbat kulaklıktır. Segment sana sponsor olduğundan seversin >:3

Alternatif olarak Rampage kulak tıkacı var, çok kaliteli kulak tıkacı, berbat kulaklıktır. Segment sana sponsor olduğundan seversin >:3
1607962930167.png

Sırf sen dedin diye sipariş ettim. :)

O ürünü iptal edebilmen için azami olarak 3 saatin var. İptal etmelisin yoksa ilerleyen sürelerde onu da yapamayacaksın. Acele et.
Zaten öğeyi denetle yaptım. Rampage'in 2-3 ürününü öneriyorum diye böyle saçma bir hareket yapmam.

Ama ben böyle ipli arkadan bağlamalı bir şey arıyorum başka alternatif yok mu?

Ama ben böyle ipli arkadan bağlamalı bir şey arıyorum başka alternatif yok mu?
Ben olsam ANC'li kulaklık alır keyfime bakardım. O zaman gıdım ses duymazsın.

3M'in böyle iplisi var.

3M'in böyle iplisi var.
Beğenmezsem ANC'li kulaklık alırım.

1607963908215.png

Ülke batık, bunu bile 6 taksitle aldım. :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı