Kulak üstü kulaklık kafada göçük yaratır mı?

Dosya Ekleri

• 1654026183324.png
    1654026183324.png
    973,1 KB · Görüntüleme: 821
Hocam bir örnek daha buldum. Hellian.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de pantolon giymekten bacağım yamuldu. Fotoğraf atmamı ister misiniz?
😂😂😂

Merhaba. James Donkey 720 markalı kulaklık kullanıyorum. Geçenlerde kulak üstü kulaklık kullananlarda kafada göçük yaratıyormuş. Arkadaşlar bu doğru mu? Yoksa olabilir mi?

Ben mümkün olmayacağını düşünüyorum. Çünkü kulaklığın kafatası şeklini değiştirecek şekilde baskı uygulayamaz diye düşünüyorum, kemik olduğu için.

Arkadaşlar sizlerde böyle bir sorun var mı?

Sizce fotoğraftaki gerçek mi? Bende baktığım zaman hafif bir kavis hissettim.
Hocam fotoğraftaki yabancı arkadaşın kafası doğuştan öyle, kendisi bir yayıncı.

Merhaba. James Donkey 720 markalı kulaklık kullanıyorum. Geçenlerde kulak üstü kulaklık kullananlarda kafada göçük yaratıyormuş. Arkadaşlar bu doğru mu? Yoksa olabilir mi?

Ben mümkün olmayacağını düşünüyorum. Çünkü kulaklığın kafatası şeklini değiştirecek şekilde baskı uygulayamaz diye düşünüyorum, kemik olduğu için.

Arkadaşlar sizlerde böyle bir sorun var mı?

Sizce fotoğraftaki gerçek mi? Bende baktığım zaman hafif bir kavis hissettim.
Fotoğraftaki adam Tyler1 diye bir yayıncı. Bu fotoğraf aslında photoshopla yapılmış, bu kadar büyük bir göçüğün oluşması neredeyse imkansız. Ama adamda az da olsa göçük var. Belki azcık iz bırakabilir ama onun için de 10 sene boyunca sürekli kulaklık takmanız gerekir.
qvxo77icex901.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı