Kulak üstü kulaklık takmak kafaya zamanla zarar verir mi?

denizyıldızı

Decapat
Kafamın üstüne baskı yapıyor, kulak üstü kulaklık takıyorum daha alalı 2 hafta oluyor, 5 kez kullandım. Cidden şimdiden çöker mi tepem? Ne zaman sonra çöküntü olur yani; 1,5 saat anca dinliyorum taktığımda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğimi tekrarlıyorum. Tekte olmaz. Ben 2017'den beri takıyorum olmadı. Seninki geçici çökme. Yıllar boyu takınca vücut adapte oluyor ve kalıcı oluyor. Şu an mesela yarın bak ağrı da kalmaz görünüş de normaldir. Eline de gelmez. 1 seferlikten hayatta olmaz.

5. Defa takıldı ve en kısa ayarına ayarladım kafamdan çıkmasın diye iyice kafam baskı yaptım takarken

İşte görünüşte de olmasın zaten kafam küçük boyutu iyiyce çökünce daha küçük görünmesin yani şimdi benim kafam çöktü mü? Elleyince ağrı var ama dediğim gibi 2 hafta oluyor alalı 2 hafta kullanmadım çökmüş müdür ya da geçer mi çöktüyse?

Kanka korkmaya başladım alalı 2 hafta oluyor. Nasıl şimdiden çöker ama ağrı var geçer mi? Zaten kafam küçük boyutu off psikolojim bozuldu. 2 hafta boyunca her gün kullanmadım 5 kez oluyor. Ama ağrı var

Dostum pek sanmıyorum çöktüğünü elinle kontrol et diyeceğim illaki etmişsindir. Sıfıra vur anca öyle öğrenirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı