Kulaklarım mı bozuldu yoksa hoparlör mü?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, çok saçma bir olay yaşıyorum şu an :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şarkıyı her gün mutlaka dinlerim, daha sabah da dinledim. Her şey normaldi. Az önce tekrar dinleyeyim dedim, bir gariplik var. Tam 1:42. saniyede giren gitar sesinin ritmi normalinden çok garip geldi. Normalde o gitarın sesi daha epik ve sağlam gelirdi. Şu an ritmi çok çok değişmiş ve kötü bir şekilde duyuyorum. Kafayı yemek üzereyim, monitörün hoparlöründe mi bir sıkıntı var diyeceğim de bir sıkıntı da yok gibi. Başka şarkılar normal. Deliriyor muyum :D?

Ya harbiden delireceğim :D

Şarkıyı şimdi tekrar açtım. Hayır hayır, asla böyle değildi. O gitarın ritmi önceki dinlemelerimde asla öyle değildi. Soluk ve biçimsiz bir ritimle duymaya başladım. Bir 30 dakikaya kulaklıkla deneyeceğim bakalım. İnşallah kulaklık aynı şekilde olmaz yoksa kafayı yerim.

Bende de şey olurken buna benzer bir sorun olmuştu.

Arabada kulaklıkla müzik dinliyordum arabanın sesi ile müzikler birleşince, müzikler sanki 0.25xte çalıyor gibi oluyor ama sadece müzikler sözlerde sıkıntı yoktu ben de sizin gibi "çıldırıyorum galiba" demiştim :D

Oluyor ya bazen öyle. Mesela sürekli dinlediğim bir şarkı vardı çok severdim. Sonra bir gün şarkıda ki davul sesi kulağıma çok sesli gelmeye başladı bir daha da dinleyemedim acayip rahatsız etti.
Ben de bu şarkıyı acayip sık dinlerim. Ya çok severdim :( Umarım uyuyup uyandığımda düzelir....

Farklı yerlerden dinle bi aynı ise hala önceden ne kullandıysan bende istiyorum. 😂
Hemen Spotify ile deniyorum.

Farklı yerlerden dinle bi aynı ise hala önceden ne kullandıysan bende istiyorum. 😂
Aynı, aynı... Delireceğim aynı...... Neden böyle oldu? Korkmaya başladım, sabah böyle değildi.....:(

Ya harbiden delireceğim :D

Şarkıyı şimdi tekrar açtım. Hayır hayır, asla böyle değildi. O gitarın ritmi önceki dinlemelerimde asla öyle değildi. Soluk ve biçimsiz bir ritimle duymaya başladım. Bir 30 dakikaya kulaklıkla deneyeceğim bakalım. İnşallah kulaklık aynı şekilde olmaz yoksa kafayı yerim.
Hocam fazla Technopat ağır gelmiş size(!) Benzer bir durumu ben de yaşamıştım ama Youtube dinlediğim şeyi bir anda Spotify'a geçince farklı gelmişti.

Herkes sakin, herkes sakin. Kafayı yemek üzereydim. Az önce kulaklığı takıp dinledim ve ses düzgündü. Yani no problem :D

Ama yes problem, sanırım monitörün hoparlörü bozuldu......
Hocam monitörün hoparlöründen çok bir performans beklemeyin zaten. Yeni bir hoparlör ya da kulaklık -ki bence daha iyi- alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı