Kulaklığımı nasıl iade ederim?

Omerrrello

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan aldığım ASUS TUF H3 ürününü sadece 30 dk denedim ama 50 TL değerinde bile olmadığını düşünüyorum. Aynı gün iade talebi oluşturduktan sonra kargo kodu aldım. Bugün para iademin ne zaman gerçekleşeceğini müşteri hizmetlerine sorduğumda dalga geçer gibi kulaklıklar bir kere açıldığında para iadesi söz konusu değil dediler. Normalde sözleşmede hiçbir neden belirtmeden 14 gün içinde iade alınır diye bir madde var. Ben ne gibi bir yasal yol izleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çoğu herkes bu konuda yanılıyor mesela iade alınır ama şartları var okumadan benim 14 gün iadem var şartsız falan diye öyle bir şey yok. Okuyun;
gibi Vatan, Itopya vs. tüm firmalarda olan şartlar var okumadan koşulsuz iade almalarını beklemeyin hele ki üründe bir sıkıntı yok ise.

Tuketici hakem heyetine basvurun, begenmek zorunda degilsiniz internetten alisveris yapiyor iseniz, benim aldigim urun sorunluydu itopya dediki sorunsuz saka gibiler sorununu videoya kaydetmistim yalanlamaya calissinlar, itopya hijyen urunu deyip iade almamaya cagiriyorlar dunyanin hicbir yerinde hijyen urunu degil 14 gun gecmediyse tuketici hakem heyetine internet uzerinden basvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…