Minecrafthizmetleri.com'u nasıl şikayet ederim?

Şimdi sizden bir yere nickname göndermeniz istenmesi lazım yoksa dolandırıcı olabilirler.
Hocam sadece isim soyisim istediler oyun ile alakalı hiçbir şey istenmedi. Sadece stokta yok yazısı geldi. Adamları biraz korkutabilmek için desteğe THH'ye şikayet edeceğim yazdım ama anlaşılan çocuk dolandırmak ile meşkuller elimde fatura olsa THH'ye ciddiyen başvuracaktım ama adamların whatsapp hattındaki numara dahil gerçek numara değil.

Aslında olay şöyle bir arkadaşımın doğum günüydü ve çok Minecraft oynadığını söylüyordu ben de ona pelerin hediye etmek istedim. Sonra bir pelerin satan site buldum ve ödeme yaptım. Ama karşıma bu ekran geldi:

Eki Görüntüle 568631

Ben de kızdım neden ücreti aldıklarını anlamadım Online destek hatlarına ve WhatsApp hatlarına mesaj attım ama tahmin edin ne oldu bu numara kullanım dışı :D.
Akşama kadar bekleyeceğim eğer hiçbir cevap alamazsam şikayet edeceğim devlete. Ama nereden şikayet edeceğimi bilemiyorum yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Aldığımın kanıtı:

Eki Görüntüle 568633

Destek bölümündeki yazılarım:

Eki Görüntüle 568634

Eki Görüntüle 568635

Ben bir yerden Premium aldım 25 TL Gold pre 15 tatildi mağlum amcamın PC berbattı o 15 gün içinde daha elime ulaşmadı iade istedim yaparız dediler yapmadılar şikayet etmeyede vakit bulamadım.

Hocam sadece isim soyisim istediler oyun ile alakalı hiçbir şey istenmedi. Sadece stokta yok yazısı geldi. Adamları biraz korkutabilmek için desteğe Thh'ye şikayet edeceğim yazdım ama anlaşılan çocuk dolandırmak ile meşkuller elimde fatura olsa Thh'ye ciddiyen başvuracaktım ama adamların WhatsApp hattındaki numara dahil gerçek numara değil.

Büyük ihtimal dolandırıcılar hocam.

Hocam zaten belli ki bu minecraft içi bir şeyler satın alan çoğu kişi mağdur kalmış ben de bu işlerden anlamıyordum orjinal sitesinden de haberim yoktu önüme bu çıktı satın alam dedim meğerse dolandırıcı imiş. :D
Elimde fatura olsa acımazdım ama fatura bilgileri lazım THH şikayetler için.
Ah be ilkokula giden çocuklar anne babalarından azıcık aldıkları paraları biriktirip böyle şeyler satın almak istiyor ama böyle de dolandırılıyorlar demekki bunu da hediye edeceğim arkadaş söyledi insanları böyle siteler ile dolandırıyorlarmış.
Yazık kafanıza yazıp siteden çıktım. :D
her şey için teşekkürler anlaşılan yapılacak bir şey kalmadı artık eğer büyük youtube kanalına sahip birileri varsa aranızda bunları bir ifşa edin de daha çok küçük çocuk dolandırılmasın.

Hocam zaten belli ki bu minecraft içi bir şeyler satın alan çoğu kişi mağdur kalmış ben de bu işlerden anlamıyordum orjinal sitesinden de haberim yoktu önüme bu çıktı satın alam dedim meğerse dolandırıcı imiş. :D
Elimde fatura olsa acımazdım ama fatura bilgileri lazım THH şikayetler için.
Ah be ilkokula giden çocuklar anne babalarından azıcık aldıkları paraları biriktirip böyle şeyler satın almak istiyor ama böyle de dolandırılıyorlar demekki bunu da hediye edeceğim arkadaş söyledi insanları böyle siteler ile dolandırıyorlarmış.
Yazık kafanıza yazıp siteden çıktım. :D
her şey için teşekkürler anlaşılan yapılacak bir şey kalmadı artık eğer büyük youtube kanalına sahip birileri varsa aranızda bunları bir ifşa edin de daha çok küçük çocuk dolandırılmasın.
Aynen hocam arkadaş yazmış yerleri falan buyurun
Name
Do?ukan Özdemir
Organization

Address

Fatih mahallesi, ?stanbul caddes Meydan pasaj? No:16
City
?stanbul
State / Province
Küçükçekmece
Postal Code
34290
Country
TR
Phone
+90.05069231366
Email
stringImage

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı