Kulaklığın kablolarını bu şekilde kullanmak ömrünü azaltır mı?

Araska

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklığımı aldığımdan beri kablosu çok uzun olduğu için mecburen bu şekilde koyuyorum. Kablolara içten bir şey olur mu? İleride temassızlık yapar mı?

IMG_4557.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığımı aldığımdan beri kablosu çok uzun olduğu için mecburen bu şekilde koyuyorum. Kablolara içten bir şey olur mu? İleride temassızlık yapar mı?

Eki Görüntüle 1937752
Bende kulaklığın kablosu uzun olduğu için laptopun altına sıkıştırıyordum ama 3 tane kulaklık bozdum o sayede. Sizinki aynı durum değil ama yine de dikkat edin bence.

Kabloyu sıkmadığınız, üstüne ağırlık koymadığınız sürece bir şey olmaz. Fazla sıkı olmayacak şekilde spiral yapıp cırt kelepçe ile sıkı olmayacak şekilde sıkıp kısaltabilirisin.

Kabloyu sıkmadığınız, üstüne ağırlık koymadığınız sürece bir şey olmaz. Fazla sıkı olmayacak şekilde spiral yapıp cırt kelepçe ile sıkı olmayacak şekilde sıkıp kısaltabilirisin.

Zaten çok dikkatli kullanıyorum üstünede bir şey koymuyorum zaten oynayacağım zaman takıp sonra çıkardığımda gene fotoğraftaki gibi koyuyorum.

Zaten çok dikkatli kullanıyorum üstünede bir şey koymuyorum zaten oynayacağım zaman takıp sonra çıkardığımda gene fotoğraftaki gibi koyuyorum.
Böyle kullanırsan bir şey olmaz. Yeter ki kablo ezilmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı