Kalipsogen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 511 30 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Telefon kulaklığı kullanıyorum ve mikrofonu masaüstü bilgisayarımda çalışmıyor. Laptopta denediğimde çalıştığını fark ettim. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Telefon kulaklığı kullanıyorum ve mikrofonu masaüstü bilgisayarımda çalışmıyor. Laptopta denediğimde çalıştığını fark ettim. Bunu nasıl çözebilirim?
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #2 Kulaklık combo jak girişli ise masaüstü bilgisayarda kullanmak için dönüştürücü almanız gerekmekte. Masaüstü bilgisayarlara kulaklık çıkışı ayrı, mikrofon girişi ayrı oluyor. Artı 0 Eksi
Kulaklık combo jak girişli ise masaüstü bilgisayarda kullanmak için dönüştürücü almanız gerekmekte. Masaüstü bilgisayarlara kulaklık çıkışı ayrı, mikrofon girişi ayrı oluyor.
KS KS Kalipsogen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 511 30 Temmuz 2020 #3 Dönüştürücü alıp denemiştim yine de düzelmemişti. Artı 0 Eksi