Kulaklıgın mikrofonu bilgisayarda calısmıyor

cyros

Decapat
Daha fazla  
Kulaklık calısıyor telefona taktıgımda mikrofonu da calısıyor fakat bilgisayarda taktıgım zaman calısmıyor. Bir tane dosya indirmistim sonrasında ayarları mı değişti bir şey yaptı. Format attım gene gecmedi. 1 aydır böyle. Girişi saglam calısıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık calısıyor telefona taktıgımda mikrofonu da calısıyor fakat bilgisayarda taktıgım zaman calısmıyor. Bir tane dosya indirmistim sonrasında ayarları mı değişti bir şey yaptı. Format attım gene gecmedi. 1 aydır böyle. Girişi saglam calısıyor.

Kulaklığın modeli nedir?

Kanka SteelSeries Arctis Nova 1.

Nasıl yapacağım hocam pek anlamıyorumda.

Hocam Windows tuşuna basın Aygıt Yöneticisi yazın daha sonra ses giriş ve çıkışlarına tıklayın oradan sürücüyü kaldırın USB'i sök ve tak yapın kendisi sürücüyü otomatik olarak tanımlayacak daha sonra aynısını Denetim Masası'ndan Ses'e girerek kayıt kısmından Mikrofon'a uygulayın.

aylardır bozuk lütfen yardım edin blotooth kulaklıkda bagladım gene ses almıyor sadece ses veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı