Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Son düzenleme:
İade ediyorum. Tavsiye ettiğin bu bütçelerde iyi bir kulaklık var mı?

Bütçen 1200 liraya çıkarsa

Usta Denetim Masası'ndan ses kısmına gel foto at

Bu videoyu bir sene derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Usta Denetim Masası'ndan ses kısmına gel fotoğraf at.

Bu videoyu bir sene derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok basit çözümler çoğunu denedim.

Bütçen 1200 liraya çıkarsa
İade aşamasını bilmiyorumda kargolarken çok sert kargolamışlar bıçakla biraz kutuyu değilde kargoladıkları paketi yırtmak zorunda kaldım . İadeyi verirken nasıl bir kutulama yapılabilir

Bütçen 1200 liraya çıkarsa.

Bir de bu kulaklıkların aralarında fark nedir? Neden diğerine 300 TL fazla verebilirim.

İade aşamasını bilmiyorumda kargolarken çok sert kargolamışlar bıçakla biraz kutuyu değil de kargoladıkları paketi yırtmak zorunda kaldım. İadeyi verirken nasıl bir kutulama yapılabilir

Bir de bu kulaklıkların aralarında fark nedir? Neden diğerine 300 TL fazla verebilirim.

P modelini dahili ses kartı ve yani daha iyi bir ses kalitesi ve mikrofon kalitesi sahip. Bir de p modeli USB girişli iken D modeli jak girişli. Başka bir fark yok. Ama o vereceğin 300 TL'ye fazlasıyla değecektir.

İade aşamasını bilmiyorumda kargolarken çok sert kargolamışlar bıçakla biraz kutuyu değilde kargoladıkları paketi yırtmak zorunda kaldım . İadeyi verirken nasıl bir kutulama yapılabilir

Ama özellikle bunu denemeni tavsiye ederrim hangi model bilmiyorum ama benim kulaklıkla rampage

P modelini dahili ses kartı ve yani daha iyi bir ses kalitesi ve mikrofon kalitesi sahip. Bir de p modeli USB girişli iken D modeli jak girişli. Başka bir fark yok. Ama o vereceğin 300 TL'ye fazlasıyla değecektir.

Jak girişliyi alsam bu sefer p modeli içimde kalacak. P modelini alsam 4 tane USB yeri var biri klavye biri mouse biri kulaklık biri hoparlör olacak kamerayı takacak yer kalmayacak. İçimde kalacağına dışımda konser olsun en fazla çoklayıcı alırız artık.

Jak girişliyi alsam bu sefer p modeli içimde kalacak. P modelini alsam 4 tane USB yeri var biri klavye biri mouse biri kulaklık biri hoparlör olacak kamerayı takacak yer kalmayacak. İçimde kalacağına dışımda konser olsun en fazla çoklayıcı alırız artık.

Çoklayıcı alıp takarsın hocam zaten pek pahalı bir şey değil 200-300 civarına bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı