RGB ve mic pop-up yanılttı beniEn iyisi iade edip koyulabiliyorsa biraz daha üstüne koyulup güzel bişi almak.
Denildiği gibi H2002D de alabilirsiniz.
Birşey diyeceğim . İade diyoruz da kulaklık yeni. Driverlık bir sorun olabilir mi ya da realtek yüklü değil ondan olabilir mi?İade et. Değiştirsinler.
RGB ve Mic pop-up yanılttı beni
Bir şey diyeceğim. İade diyoruz da kulaklık yeni. Driverlık bir sorun olabilir mi ya da Realtek yüklü değil ondan olabilir mi?
Mikrofon ile driverin alakası dahi yok. İade et.
İade ediyorum. Tavsiye ettiğin bu bütçelerde iyi bir kulaklık var mı?
Usta Denetim Masası'ndan ses kısmına gel fotoğraf at.
Bu videoyu bir sene derim
İade aşamasını bilmiyorumda kargolarken çok sert kargolamışlar bıçakla biraz kutuyu değilde kargoladıkları paketi yırtmak zorunda kaldım . İadeyi verirken nasıl bir kutulama yapılabilirGameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen 1200 liraya çıkarsa
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen 1200 liraya çıkarsa.
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok basit çözümler çoğunu denedim.
İade aşamasını bilmiyorumda kargolarken çok sert kargolamışlar bıçakla biraz kutuyu değil de kargoladıkları paketi yırtmak zorunda kaldım. İadeyi verirken nasıl bir kutulama yapılabilir
Bir de bu kulaklıkların aralarında fark nedir? Neden diğerine 300 TL fazla verebilirim.
Ama özellikle bunu denemeni tavsiye ederrim hangi model bilmiyorum ama benim kulaklıkla rampageÇok basit çözümler çoğunu denedim.
İade aşamasını bilmiyorumda kargolarken çok sert kargolamışlar bıçakla biraz kutuyu değilde kargoladıkları paketi yırtmak zorunda kaldım . İadeyi verirken nasıl bir kutulama yapılabilir
Bir de bu kulaklıkların aralarında fark nedir? Neden diğerine 300 TL fazla verebilirim.
P modelini dahili ses kartı ve yani daha iyi bir ses kalitesi ve mikrofon kalitesi sahip. Bir de p modeli USB girişli iken D modeli jak girişli. Başka bir fark yok. Ama o vereceğin 300 TL'ye fazlasıyla değecektir.
Jak girişliyi alsam bu sefer p modeli içimde kalacak. P modelini alsam 4 tane USB yeri var biri klavye biri mouse biri kulaklık biri hoparlör olacak kamerayı takacak yer kalmayacak. İçimde kalacağına dışımda konser olsun en fazla çoklayıcı alırız artık.