S saddas Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden?
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 5 Ekim 2020 #2 saddas dedi: Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden? Genişletmek için tıkla... Kulaklık ne, OS ne, çıkış USB üzerinden mi jack üzerinden mi alıyorsun? Artı 0 Eksi
saddas dedi: Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden? Genişletmek için tıkla... Kulaklık ne, OS ne, çıkış USB üzerinden mi jack üzerinden mi alıyorsun?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 5 Ekim 2020 #3 saddas dedi: Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden? Genişletmek için tıkla... Bakın rica ediyoruz, detay verin. Biz senin kulaklığını, hangi girişi kullandığını vs. Bilmeden buraya yorum yazamayız. Gökten bilgi gelmiyor bize. Artı 0 Eksi
saddas dedi: Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden? Genişletmek için tıkla... Bakın rica ediyoruz, detay verin. Biz senin kulaklığını, hangi girişi kullandığını vs. Bilmeden buraya yorum yazamayız. Gökten bilgi gelmiyor bize.
KS KS S saddas Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #4 realmoonlight dedi: Kulaklık ne, OS ne, çıkış USB üzerinden mi jack üzerinden mi alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Şey ben bunlardan pek bişey anlamıyorum sana zahmet kensa kh-08 özelliklerine bakar mısın ? Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Kulaklık ne, OS ne, çıkış USB üzerinden mi jack üzerinden mi alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Şey ben bunlardan pek bişey anlamıyorum sana zahmet kensa kh-08 özelliklerine bakar mısın ?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 6 Ekim 2020 #5 saddas dedi: Şey ben bunlardan pek bişey anlamıyorum sana zahmet kensa kh-08 özelliklerine bakar mısın ? Genişletmek için tıkla... Dahili mikrofon olduğu yazmıyor. Mikrofon olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
saddas dedi: Şey ben bunlardan pek bişey anlamıyorum sana zahmet kensa kh-08 özelliklerine bakar mısın ? Genişletmek için tıkla... Dahili mikrofon olduğu yazmıyor. Mikrofon olduğuna emin misiniz?
KS KS S saddas Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #6 fatihylmzz dedi: Dahili mikrofon olduğu yazmıyor. Mikrofon olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim saddas dedi: Evet eminim Genişletmek için tıkla... Telefona taktığımda sesim gidiyor pc ye taktığımda sesim gitmiyor fatihylmzz dedi: Dahili mikrofon olduğu yazmıyor. Mikrofon olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Dahili mikrofon olduğu yazmıyor. Mikrofon olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim saddas dedi: Evet eminim Genişletmek için tıkla... Telefona taktığımda sesim gidiyor pc ye taktığımda sesim gitmiyor fatihylmzz dedi: Dahili mikrofon olduğu yazmıyor. Mikrofon olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla...
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 6 Ekim 2020 #7 saddas dedi: Evet eminim Genişletmek için tıkla... Emin değilim, belki @muzan yardımcı olabilir o daha iyi anlıyor. Artı 1 Eksi
saddas dedi: Evet eminim Genişletmek için tıkla... Emin değilim, belki @muzan yardımcı olabilir o daha iyi anlıyor.
S |SLaughTeR| Decapat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 6 Ekim 2020 #8 saddas dedi: Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda çift giriş mi var yoksa tek giriş mi? Artı 0 Eksi
saddas dedi: Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda çift giriş mi var yoksa tek giriş mi?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 6 Ekim 2020 #9 Ayrıca, tek girişli kulaklıklarda mikrofon sorun çıkartıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS S saddas Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #10 |SLaughTeR| dedi: Bilgisayarınızda çift giriş mi var yoksa tek giriş mi? Genişletmek için tıkla... Çift Artı 0 Eksi
|SLaughTeR| dedi: Bilgisayarınızda çift giriş mi var yoksa tek giriş mi? Genişletmek için tıkla... Çift