S saddas Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Kulaklığımın mikrofonu sesi iletmiyor, neden?
S |SLaughTeR| Decapat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 6 Ekim 2020 #11 saddas dedi: Çift. Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarından mikrofonunuzu aktif ettiniz mi? fatihylmzz dedi: Ayrıca, tek girişli kulaklıklarda mikrofon sorun çıkartıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı çift girişli. Artı 0 Eksi
saddas dedi: Çift. Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarından mikrofonunuzu aktif ettiniz mi? fatihylmzz dedi: Ayrıca, tek girişli kulaklıklarda mikrofon sorun çıkartıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı çift girişli.
KS KS S saddas Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #12 |SLaughTeR| dedi: Ses aygıtlarından mikrofonunuzu aktif ettiniz mi? Kulaklığı çift girişli. Genişletmek için tıkla... Evet aktif ettim Artı 0 Eksi
|SLaughTeR| dedi: Ses aygıtlarından mikrofonunuzu aktif ettiniz mi? Kulaklığı çift girişli. Genişletmek için tıkla... Evet aktif ettim
eko9x Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #13 Belki işinize yarar ben bi aparat ile çözdüm bunu [Çözüm] Çift jaklı PC'lerde mikrofon kulaklık ayırıcı ile telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanma - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Belki işinize yarar ben bi aparat ile çözdüm bunu [Çözüm] Çift jaklı PC'lerde mikrofon kulaklık ayırıcı ile telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanma - Technopat Sosyal