Kulaklık çalışıyor ama mikrofonu görmüyor

Gamebler

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows 11 işletim sistemli Dell marka laptopum var. SteelSeries'in Arctic 3 kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığı bilgisayarıma taktığımda kulaklığı görüyor ama mikrofonu görmüyor. Sürücülerin tamamını güncelledim. Farklı Realtek sürücüleri kurmayı denedim ama mikrofonu bir türlü görmedi. Sorun kulaklıkta mı deyip başka laptopa taktım. Orada sorunsuz çalıştı. Microsoft Store'dan Realtek consolu indirmeye çalışıyorum inmiyor. Herhangi bir ayarla oynayamıyorum. Bilgisayar mikrofonu nasıl görebilir? Yardımcı olabilir misiniz? Donanım kimlikleri şunlar.
INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0295&SUBSYS_10280A71&REV_1000
INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0295&SUBSYS_10280A71

Merhaba arkadaşlar Windows 11 işletim sistemli Dell marka laptopum var. SteelSeries'in Arctic 3 kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığı bilgisayarıma taktığımda kulaklığı görüyor ama mikrofonu görmüyor. Sürücülerin tamamını güncelledim. Farklı Realtek sürücüleri kurmayı denedim ama mikrofonu bir türlü görmedi. Sorun kulaklıktamı deyip başka laptopa taktım. Orada sorunsuz çalıştı. Microsoft Store'dan Realtek consolu indirmeye çalışıyorum inmiyor. Herhangi bir ayarla oynayamıyorum. Bilgisayar mikrofonu nasıl görebilir? Yardımcı olabilir misiniz? Donanım kimlikleri şunlar.

INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0295&SUBSYS_10280A71&REV_1000
INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0295&SUBSYS_10280A71

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Alternatif sürücüleri denerken birisi ile Microsoft Store'dan consolu indirebildim orada da ayarları yaptım ve gördü bu şekilde deneyebilirsiniz siz de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı