Çözüldü Kulaklik degistirdim fakat mikrofon yine çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8TURK8

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 yıldır şu kulaklığı kullanıyorum fakat bugün kulaklığı taktıktan sonra mikrofonu çalışmamaya başladı. Fakat ses geliyordu. Hemen 50 liraya yeni bir mikrofonlu kulaklık aldım.
Eve geldim, kulaklığı taktım. Mikrofon yeri çalışmadı. Galiba bu zımbırtıdan lazımmış. Onu almadan oyuncu kulaklığım ile sesi alsam yeni telefon kulaklığım ile de ses versem olur mu? Bunu nasıl sağlarım? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kulaklık tek jaklıysa bilgisayar üzerinden hem ses hem mikrofon çalıştıramazsın. Telefonlarda ve laptoplarda ses girişi ve çıkışı tek slotta birleşik olduğu için tek jaklı kulaklıkları takınca ikisini de çalıştırır ancak masaüstü anakartlarında bütün jaklar ayrı yerleştirilmiştir, birleşik bir anakart varsa da daha önce görmedim.

Bu durumda çoklayıcı zorunlu oluyor.
Kulaklık tek jaklıysa bilgisayar üzerinden hem ses hem mikrofon çalıştıramazsın. Telefonlarda ve laptoplarda ses girişi ve çıkışı tek slotta birleşik olduğu için tek jaklı kulaklıkları takınca ikisini de çalıştırır ancak masaüstü anakartlarında bütün jaklar ayrı yerleştirilmiştir, birleşik bir anakart varsa da daha önce görmedim.

Çözüm

Sipariş verdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı