Efe508108 Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Merhaba, bugün GTAV kurduğunda kulaklık hatası verdi. Bilgisayarimin arka panelleri kulaklık kısmı çalışmadığından ve ön kasa kulaklık girişi bilgisayarda kulaklık var gibi göstermek için acaba ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Merhaba, bugün GTAV kurduğunda kulaklık hatası verdi. Bilgisayarimin arka panelleri kulaklık kısmı çalışmadığından ve ön kasa kulaklık girişi bilgisayarda kulaklık var gibi göstermek için acaba ne yapabilirim?
directorscut Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 142 4 Mayıs 2022 #2 Ben de kasanın ön tarafındaki kulaklık mikrofon girişi çalışmıyor. Sanırım oradaki kablolar takılı değil bi ara bakıcam üşeniyorum Artı 0 Eksi
Ben de kasanın ön tarafındaki kulaklık mikrofon girişi çalışmıyor. Sanırım oradaki kablolar takılı değil bi ara bakıcam üşeniyorum
KS KS Efe508108 Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 directorscut dedi: Ben de kasanın ön tarafındaki kulaklık mikrofon girişi çalışmıyor. Sanırım oradaki kablolar takılı değil bi ara bakıcam üşeniyorum Genişletmek için tıkla... iki tarafıda yanmış durumda Artı 0 Eksi
directorscut dedi: Ben de kasanın ön tarafındaki kulaklık mikrofon girişi çalışmıyor. Sanırım oradaki kablolar takılı değil bi ara bakıcam üşeniyorum Genişletmek için tıkla... iki tarafıda yanmış durumda