Kulaklık ile mikrofonu aynı anda kullanılmıyor

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar,
Ben yeni bir sistem topladım ama kardeşim canlı derslerine girmek istediği zaman ses karşı tarafa gitmiyor.
Eğer sesin karşı tarafa gitmesini istersek farklı bir jaka farklı bir kulaklık takıp onu kullanmak zorunda kalıyoruz.
Acaba jak çoklayıcı almadan bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
Bir de anakartın arkasında bulunan renkli jakların renkleri ne anlama geliyor?

Şuradan mikrofonun ses düzeyine bakar mısınız ?

Adsız.png

Artı -2 Eksi
Bir driver yükledinizmi kulaklığınıza?
Şuradan mikrofonun ses düzeyine bakar mısınız?

Eki Görüntüle 686768

Mikrofonun ses düzeyini en sona çek mikrofon basını da 10 yapabilirsin sesin karşıya kısık gidiyorsa.
Merhabalar,
Ben yeni bir sistem topladım ama kardeşim canlı derslerine girmek istediği zaman ses karşı tarafa gitmiyor.
Eğer sesin karşı tarafa gitmesini istersek farklı bir jaka farklı bir kulaklık takıp onu kullanmak zorunda kalıyoruz.
Acaba jak çoklayıcı almadan bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
Bir de anakartın arkasında bulunan renkli jakların renkleri ne anlama geliyor?

Kırmızı olan kulaklık kablosunu kırmızı olan anakart jak ı na bağla ardından yeşil varsa onu da yeşil olana bağla eğer anakartında siyah jak varsa oraya da takabilirsin.Kasanın ön tarafına takmayın.

Son düzenleme:
Artı -2 Eksi
@LioNesS27Tr
Neden kasanın ön tarafını kullanmayayım?
Driver derken, nasıl oluyor.
Bir de ben eskiden laptop kullanırken aynı soketten hem kendi sesimi karşıya hem de karşının sesi gelebiliyordu.
PC'de neden böyle bir şey olmuyor?

Hocam aparat almanız lazım başka türlü olmaz boşuna uğraşmayın.

@LioNesS27Tr
Neden kasanın ön tarafını kullanmayayım?
Driver derken, nasıl oluyor.
Bir de ben eskiden laptop kullanırken aynı soketten hem kendi sesimi karşıya hem de karşının sesi gelebiliyordu.
PC'de neden böyle bir şey olmuyor?

Laptopta anakart girişleri oluyor sadece, driver ise kulaklığın belirli yazılımı oluyor; driverın da kurulması gerek.
Hocam aparat almanız lazım başka türlü olmaz boşuna uğraşmayın.

Aparatla ilgisi yok arkadaşım. Benim de gaming kulaklığım var. Direkt taktım anakartın jak girişlerine, sonra da anakartın ses driverini kurdum, kullandım. Aparat anakartında jak girişi yoksa takabilirsin yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı