Kulaklık kafamda iz yaptı

Twitch yayıncısı RRaene'de düzelmişti. İşte size kanıt hocam daha ne olsun. Bende az bir şey vardı telaş yapmayın bu kadar dediğim gibi zamanla düzeliyor.

Her şeyi kafaya takmamak lazım hocam.
Kafaya koyduğun işi yapmak güzel ama aşırıya kaçmış.

Her şeyi kafaya takmamak lazım hocam.
Kafaya koyduğun işi yapmak güzel ama aşırıya kaçmış.
Twitch yayıncısı RRaene'de düzelmişti. İşte size kanıt hocam daha ne olsun. Bende az bir şey vardı telaş yapmayın bu kadar dediğim gibi zamanla düzeliyor.
Annemlere söylüyorum düzelmez gelişim çağındasın deden de ameliyat olmuştu öyle göçük vardı falan diyorlar. Bir daha kulaklık takma dediler kurtarın beni.

Annemlere söylüyorum düzelmez gelişim çağındasın deden de ameliyat olmuştu öyle göçük vardı falan diyorlar.
Dedeniz sizle aynı yaşta mı hocam?

Dedenizin kafasındaki göçük kulaklık nedeniyle olmamıştır zannediyorum.

Annemlere söylüyorum düzelmez gelişim çağındasın deden de ameliyat olmuştu öyle göçük vardı falan diyorlar. Bir daha kulaklık takma dediler kurtarın beni.

Hocam, yahu bilgisayarı falan çok kullanıyorsanız demek ki sizi korkutmak istemişler.

Yok yaz tatili olduğu için hiç karışmıyorlar.

Anlıyorum ama yukarıda ki arkadaş mantıklı bir cevap vermiş. Dedenizin göçük olması kulaklıkla olmaz sanıyorum. Kullanım sıklığını azaltırsınız ve kulak içi model kullanabilirsiniz. Böyle de düzelebilir. Ama her türlü düzeliyor yani bu konuda içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…