Kulaklık-klavye-fare önerisi

Bütçe
3500-3700
Tutuş şeklim claw şu an kullandığım Gamepower Kyojin bu rahattı ama scrollu falan zamanla bozuldu bir de dediğim gibi beyaz dizmeyi düşünüyorum.

Klavye hakkında net bir bilgim yok; bu nedenle yorum yapmam doğru olmaz. Ancak mouse'u bizzat deneyimledim. Cihazın kronik bazı sorunları bulunuyor ve mevcut durumda 919 TL fiyat etiketini hak ettiğini düşünmüyorum. Üzerine bir miktar daha ekleyerek çok daha kaliteli bir mouse tercih edebilirsiniz.

Parolapara kampanyasını kullanarak istediğiniz bir ürünü 400 TL cashback ile alabilirsin.

Mouse olarak benim 2 senedir kullandığım SteelSeries Rival 3'ü öneririm, yaşadığım tek sorun mouse biraz yukarıdan algılıyor o un haricinde hem sağlam hem sade hem de SteelSeries'in kendi yazılımı çok iyi.
Kulaklık olarak Gamepower Mihawk kullanıyorum 3 sene oldu ve kulak pedleri o deri hissi olan yer soyuldu ve ses açma kapama butonları ın olduğu kabloda ki mavi ışık söndü onun haricinde mikrofonu ses kalitesi ve titreşim özelliği on numara çalışmaya devam ediyor.

Parolapara kampanyasını kullanarak istediğiniz bir ürünü 400 TL cashback ile alabilirsin.

Klavye'yi beğendim mouse da güzel ama onun yerine Attack Shark R1 veya Delux M800 Pro alsam kulaklığı kablosuz ve beyaz yapamaz mıyız? Bu mouslar sanırım palm grip için ama şu an kullandığım mouse da palm çok sıkıntı çekmiyorum fazla FPS de oynamıyorum zaten uzun ömürlü olsa yeter.

Klavye'yi beğendim mouse da güzel ama onun yerine Attack Shark R1 veya Delux M800 Pro alsam kulaklığı kablosuz ve beyaz yapamaz mıyız?

O mouseların mcu su çok kötü. Fareyi almak için kampanya kullan 1150 liraya attığım ürünü al kulaklığı da kablosuz olarak şunu al.
Beyaz rengi yok ama bu bütçede en iyi Wireless kulaklık.

O farelerin mcu su çok kötü. Fareyi almak için kampanya kullan 1150 liraya attığım ürünü al kulaklığı da kablosuz olarak şunu al.
Beyaz rengi yok ama bu bütçede en iyi Wireless kulaklık.

Kampanyayı 17 yaşında olduğum için kullanamıyorum e devletten nvı doğrulama istiyor. D
Son kararım.
Dareu.
Attack Shark r1.
JBL 350.
Ne diyosun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı