Kulaklık mı değiştirilmeli yoksa mikrofon mu alınmalı?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim kulaklığımın mikrofonu bozuldu, bende ya mikrofon ya da kulaklık alacağım, fakat kararsızım. 200 TL param var, bu paraya ya Sharkoon Rush ER3, ya da ailemden borç para istiyip Snopy SN-340M alacağım. Kararsızlığımda şu, benim kulaklığım biraz tükendi, USB'si yamuldu, derisi soyuldu, mikrofonu bozuldu, ses seviyesini değiştirirken cızırtı yapıyor vesaire vesaire... Yarın bir gün bu kulaklığın seside giderse ve ben ortada kalırsam hiç hoş olmaz bu yüzden bir tarafım kulaklık al boşa düşme diyor, bir tarafımda o modeller çok dayanmayabilir sen işini en iyisi sağlama al diyor. Ne yapmalıyım?

1686926112149.png

Arkadaşlar merhaba, benim kulaklığımın mikrofonu bozuldu, bende ya mikrofon ya da kulaklık alacağım, fakat kararsızım. 200 TL param var, bu paraya ya Sharkoon rush ER3, ya da ailemden borç para istiyip Snopy SN-340M alacağım. Kararsızlığımda şu, benim kulaklığım biraz tükendi, USB'si yamuldu, derisi soyuldu, mikrofonu bozuldu, ses seviyesini değiştirirken cızırtı yapıyor vesaire vesaire... Yarın bir gün bu kulaklığın seside giderse ve ben ortada kalırsam hiç hoş olmaz bu yüzden bir tarafım kulaklık al boşa düşme diyor, bir tarafımda o modeller çok dayanmayabilir sen işini en iyisi sağlama al diyor. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1823465

Bu kulaklığın gideceği maksimum birkaç ay daha hocam. Kulaklığınızı değiştirmeniz çok daha iyi olur.
Yalnız bahsettiğiniz modeller fazla iyi değil yanlış hatırlamıyorsam. Bu bütçede ne var o da tartışılır tabii. Burada konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar.

Arkadaşlar merhaba, benim kulaklığımın mikrofonu bozuldu, bende ya mikrofon ya da kulaklık alacağım, fakat kararsızım. 200 TL param var, bu paraya ya Sharkoon rush ER3, ya da ailemden borç para istiyip Snopy SN-340M alacağım. Kararsızlığımda şu, benim kulaklığım biraz tükendi, USB'si yamuldu, derisi soyuldu, mikrofonu bozuldu, ses seviyesini değiştirirken cızırtı yapıyor vesaire vesaire... Yarın bir gün bu kulaklığın seside giderse ve ben ortada kalırsam hiç hoş olmaz bu yüzden bir tarafım kulaklık al boşa düşme diyor, bir tarafımda o modeller çok dayanmayabilir sen işini en iyisi sağlama al diyor. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1823465

Dostum 200 TL'ye bir şey yok artık kusura bakma kulak içi kulaklık al JBL, PC mikrofon kulaklık ayrıştırıcı kablosu al kullan daha mantıklı.

Bu kulaklığın gideceği maksimum birkaç ay daha hocam. Kulaklığınızı değiştirmeniz çok daha iyi olur.
Yalnız bahsettiğiniz modeller fazla iyi değil yanlış hatırlamıyorsam. Bu bütçede ne var o da tartışılır tabii. Burada konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar.
Maks 250 TL'ye önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?

Dostum 200 TL'ye bir şey yok artık kusura bakma kulak içi kulaklık al JBL, PC mikrofon kulaklık ayrıştırıcı kablosu al kullan daha mantıklı.
250? Ona da mı yok? Sharkoon kötü mü?

2. ele yönelebilirsin. Hatta kulaklığına güveniyorsan para birikene kadar bir miktar daha idare et, mikrofon al. 1 milyoncuda falan 60-70₺ bandında ucuz, ufak mikrofonlar vardır. Ben zamanında 25₺'ye Snopy'nin bir mikrofonunu almıştım sanırım. O beni bayağı bir idare etmişti ve ses kalitesi de fena değildi. Ama piyasada Snopy markasının çakma ürünleri çok fazla. O yüzden orijinal aldığından emin ol. Mikrofonu elinle tart. Ucuz ve eline aldığında çakma hissiyatı veriyorsa bırak. Benim aldığım orijinal ürünüydü ve ondan önce aldığım mikrofonla hem ağırlık olarak hem de malzeme kalitesi olarak bayağı fark vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı