Kulaklık mı, mouse mi?

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
4.5 yıldan beridir kullandığım mousemin yanları çok aşındı. Ayrıca sol tıkın içinden bazen yapıştırıcı bulaşıyor elime. Kulaklığım da bir 3 yıl olmuştur. Can sıkıntısından falan kablolarını kemirmiştim. Ve kulaklığın süngeri, üst tarafı aşındı. Ama sesinde bir sorun yok. İkisini şu anda aynı anda alamam, zaten çok harcama yaptım. Sizce mouse mu alayım, kulaklık mı? 300 TL civarlarında dandik markalardan olmayan ekipman da önerirseniz sevinirim.

4.5 yıldan beridir kullandığım mousemin yanları çok aşındı. Ayrıca sol tıkın içinden bazen yapıştırıcı bulaşıyor elime. Kulaklığım da bir 3 yıl olmuştur. Can sıkıntısından falan kablolarını kemirmiştim. Ve kulaklığın süngeri, üst tarafı aşındı. Ama sesinde bir sorun yok. İkisini şu anda aynı anda alamam, zaten çok harcama yaptım. Sizce mouse mu alayım, kulaklık mı? 300 TL civarlarında dandik markalardan olmayan ekipman da önerirseniz sevinirim.
Forumda daha önce şu şekilde önerildiğini gördüm,

Mouse -> Kulaklık -> Klavye

Bence de ilk mouse almalısınız.

Bir de 300₺ ile hem mouse, hem kulaklık mı istiyorsunuz ?
Yoksa yalnızca birisini mi ?

Dostum İtopya’da Mouse Kampanyası var bir bak derim. Bazı mouseler fake indirimle satılıyor ama piyasaya göre ucuza alabileceğiniz mouseler de var.

Kesinlikle tavsiye ederim. Büyük eller için tasarlanmış çok güzel bir mouse. Alırsanız sorun yaşamazsınız.

Eğer onun stoğa gelmesini bekleyemezseniz;
LOGITECH G402 HYPERION FURY Gaming Kablolu USB MOUSE (910-004069 Fiyatları ve Özellikleri

Son alternatif;

Son düzenleme:
Kesinlikle tavsiye ederim. Büyük eller için tasarlanmış çok güzel bir mouse. Alırsanız sorun yaşamazsınız.
Eğer onun stoğa gelmesini bekleyemezseniz;
LOGITECH G402 HYPERION FURY Gaming Kablolu USB MOUSE (910-004069 Fiyatları ve Özellikleri

SteelSeries'i beğendim. Ama Logitech'in tasarımı çirkin bence. SteelSeries Rival 3 kaliteli ve elime uyar gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı