Kulaklık nasıl stereo olarak kullanılır?

nhally

Kilopat
Ucuz bir tane kulaklık aldım idare etsin diye eskisi bozulmuştu oyun oynarken ses kasamıyordum. Kulaklığa sol sağ testi yaptım ama sağdan gelen ses iki yere gidiyor soldan gelen ses hiç gelmiyor. Yani ses mono geliyor gibi bir şey. Bunu stereo yapabilir miyim? Eski çalışmayan kulaklığım sağlamken stereo alabiliyordum sesi. Test yaptığım video aşağıda, saygılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Mono ses kapalı

1731340655469.png

30 TL'ye sattığım kulaklığı takıp araba yarışında denedim sesleri sağ sol ayırıyor. Kulaklığı çıkarıp oradaki aynı menüdeki hopörleri stereo olarak yapılandırıp deneyin bende işe yaradı.

Olabilir benim de başıma geldi ama ben herhangi bir ayar yapmadım telefonda kullandım olursa direk stereo olarak kullanılıyor. Bazı markalar koyuyor. Ama bazilari zaten ucuz olduğu için masraftan kaçıyor.

Olabilir benim de başıma geldi ama ben herhangi bir ayar yapmadım telefonda kullandım olursa direk stereo olarak kullanılıyor. Bazı markalar koyuyor. Ama bazilari zaten ucuz olduğu için masraftan kaçıyor.
En azından denedik kaybımız yok 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00