Kulaklık nasıl test edilmeli?

Test ettim dediğiniz yerden. Gayet güzel çalışıyormuş, teşekkür ederim. Peki bu 7.1 falan diyorlar onun kaç olduğuna nasıl bakarım?
Denetim Masası -> Donanım ve Ses -> Ses -> Kayıttan yürüt kısmından kulaklığınızı seçin (bende hoparlör olarak gösteriyor yeşil tikli olarak) sağ tıklayıp özellikler diyin -> Uzamsal Ses -> Oradan ise Kulaklıklar için Windows Sonic seçeneğine tıklayın ondan sonra ise altta "7.1 sanal saran sesi etkinleştir" butonuna tıklayıp uygulayın. Resimde gösterildiği gibi olması gerek.
ximg_5b2935e391e32.png.pagespeed.gpjpjwpjwsjsrjrprwricpmd.ic_.99OhzoPrlG.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kulaklığınız 7.1 destekliyor ise, Denetim Masası -> Donanım ve Ses -> Ses -> Kayıttan yürüt kısmından kulaklığınızı seçin. (Bende hoparlör olarak gösteriyor yeşil tikli olarak) Sağ tıklayıp özellikler deyin -> Uzamsal Ses -> Oradan ise Kulaklıklar için Windows Sonic seçeneğine tıklayın. Ondan sonra ise altta "7.1 sanal saran sesi etkinleştir" butonuna tıklayıp uygulayın. Resimde gösterildiği gibi olması gerek.
Eki Görüntüle 737554

Sanal 7.1 için kulaklığın destekleyip desteklememesi diye bir şey yok. Herhangi bir stereo kulaklıkla bu şekilde sanal 7.1'i açmanız mümkün.
 
Sanal 7.1 için kulaklığın destekleyip desteklememesi diye bir şey yok. Herhangi bir stereo kulaklıkla bu şekilde sanal 7.1'i açmanız mümkün.
Sanal olarak bilmiyordum tek bildiğim modele göre var olan bir şey olduğunu sanıyordum. Bilgiyi güncelliyorum teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı