Kulaklık neden baş ağrısı yapar?

Kulaklıklar özelliklede bluetootluysa fazla emf gönderdiğinden baş ağrısı yapar. Kan beyin bariyerini genişletir bu yüzden bütün toksik ağır metal, vesaireler beline girebilir ayrıca uzun vadede tümöre kadar gider. Apple ve samsung gibi belli başlı dev şirketler araştırmaları kendi lehine fonlayarak sanki emf zararsızmış gibi gösteriyorlar

Kafaüstü kullanıyorum.

Hem kulaklara ve cilde basınç, hem izole bir şekilde ekrana bakıp işitsel ve görsel olarak çok fazla uyarandan dolayı baş ağrısı oluyor maalesef, kulaklarınız da yüksek sese hassassa, ortam da havasızsa ekstradan baş ağrısı yapıyordur. Kulak içi kullanmayı deneyin, bende de son zamanlarda baş ağrısı olmaya başladı. Odada camları açıyorum, yarım saatte bir ekrandan kalkıp gözlerimi dinlendirip tekrar oturuyorum, son zamanlarda kulak içi kulaklık kullanıyorum, bayağı fark ediyor.

Hem kulaklara ve cilde basınç, hem izole bir şekilde ekrana bakıp işitsel ve görsel olarak çok fazla uyarandan dolayı baş ağrısı oluyor maalesef, kulaklarınız da yüksek sese hassassa, ortam da havasızsa ekstradan baş ağrısı yapıyordur. Kulak içi kullanmayı deneyin, bende de son zamanlarda baş ağrısı olmaya başladı. Odada camları açıyorum, yarım saatte bir ekrandan kalkıp gözlerimi dinlendirip tekrar oturuyorum, son zamanlarda kulak içi kulaklık kullanıyorum, bayağı fark ediyor.

Teşekkür ederim yorumun için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı