Kulaklık önerisi

Raşit Gönenç

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2012
Mesajlar
2.368
Makaleler
113
Çözümler
1
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Selamlar herkese. Arkadaşlar videolarıma sesimi de dahil etme kararı aldım. Bunun için küçük bir bütçeyle kulaklık alacağım. Şu kulaklıkta karar kıldım. Sizce nasıldır? Mikrofonu dışardan gelen seslerde cızırtı gibi sorunlar oluşturur mu? Yoksa 30 TL fiyatına daha uygun bir kulaklık var mıdır?

GENIUS HS-500X Kafa BantIı Mikrofonlu Kulaklık Seti Siyah - Ürün Kategorileri

Yada şu : http://www.buduro.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=181442

Not : Sitenin kapıda ödeme seçeneği olursa harika olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kapıda ödeme seçeneği olacak. Bir de benim bildiğim kaliteli kulaklıkların kulağı tamamen kaplaması gerekiyor. Yani sadece ses kayıt için değil, aynı zamanda gece korku oyunları için de lazım.
 
Evet kulaklık güzeldir. Kafeye gittiğim zamanlardan biliyorum. Mikrofonu da iyi midir acaba? Biliyorum 30 TL'ye daha ne olsun denebilir ama, yinede olabilecek en iyisi olsun. :)

Şu kulaklığa kafam takıldı ya. Güzel görünüyor, fiyatı biraz çelişkide bırakıyor : http://www.buduro.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=181442
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı