Kulaklık önerisi

Albatro

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyun oynuyorum (CS2, Apex vs) ve video editliyorum. Bu ihtiyaçlarım için kulaklığımı güncellemek istiyorum HyperX serisine çok alıştım. Yeni bir kulaklık arayışına çıktım ve kablosuz olsun istiyorum. Şu an HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Mevcut kulaklığı satıp üstüne ekleyip Cloud Alpha Wireless alsam ses konusunda bir düşüş yaşar mıyım veya bana önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır?

Oyun oynuyorum (CS2, Apex vs) ve video editliyorum. Bu ihtiyaçlarım için kulaklığımı güncellemek istiyorum HyperX serisine çok alıştım. Yeni bir kulaklık arayışına çıktım ve kablosuz olsun istiyorum. Şu an HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Mevcut kulaklığı satıp üstüne ekleyip Cloud Alpha Wireless alsam ses konusunda bir düşüş yaşar mıyım veya bana önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır?

Aktif olarak bunu kullanıyorum. Yazılımından birçok ince ayar yapabiliyorsun. Diğer kullanıcıların hazırladıkları ayarları da seçip kullanabiliyorsun.

Ekran Alıntısı.PNG

Basit bir arayüzü var ve görseldeki sadece seçme menüsü, uygulamarı dilediğin gibi yerleştirip her birine tek tek ayar yapabilirsin. Ben uzun süredir kullanıyorum ve genel olarak SteelSeries tercihinde bulunuyorum. Kulaklığın kendi üzerinden dilersen sohbet moduna dilersen oyun moduna odaklı ses ayarlamaları yapabiliyorsun. Tavsiye ederim.

Aktif olarak bunu kullanıyorum. Yazılımından birçok ince ayar yapabiliyorsun. Diğer kullanıcıların hazırladıkları ayarları da seçip kullanabiliyorsun.

Eki Görüntüle 2413211

Basit bir arayüzü var ve görseldeki sadece seçme menüsü, uygulamarı dilediğin gibi yerleştirip her birine tek tek ayar yapabilirsin. Ben uzun süredir kullanıyorum ve genel olarak SteelSeries tercihinde bulunuyorum. Kulaklığın kendi üzerinden dilersen sohbet moduna dilersen oyun moduna odaklı ses ayarlamaları yapabiliyorsun. Tavsiye ederim.

Ya hocam aşırı korkuyorum zaten HyperX almasam SS alacaktım. Bir de öğrenci olup maddiyat sorun olunca tek atışlık mermi oluyor. SS iyi midir kablosuzda yoksa HyperX Alpha wirelessmı almalıyım bunun ses profiline aşırı alıştım.

Hocam Cloud Alpha S var kablolu onu 2-3 arası satıp uste 2 eklerim diyorum 4-5bin arası var şu an hesaba göre biraz net değil kusura bakmayın 😂

Biraz daha çıkabilirsen bu kulaklık fiyatının en iyisidir, tek eksiği şarjının 15 saat gidiyor olması. Onun dışında mikrofonu piyasadaki en iyilerden, ses kalitesi de gayet iyi. Konuda konuşulan kulaklıkların hepsinden bayağı önde.

Hocam belirtmeyi unutmuşum mikrofonum harici var fifine, mikrofonsuz bir model onerebilirmisiniz.

Hocam belirtmeyi unutmuşum mikrofonum harici var Fifine, mikrofonsuz bir model onerebilir misiniz?

Çok güzel o zaman. Oyuncu kulaklıklarının hiçbiri fiyatını hak etmez. Arkası açık olmasının bir sakıncası yoksa bu model alabileceğin en iyi kafaüstü modelidir:
Ancak bu modeden tam verim alman için iyi bir ses kartının olması lazım, anakartını yazarsan yeterli mi diye bakarım.

Sahibindenden 0 ya da az kullanılmış 2. el beyerdynamic DT770 Pro'lara da bakabilirsin, yine efsane bir modeldir.

Eğer istersen bu fiyat bandında biraz daha iyi ses kalitesi veren IEM modelleri önerebilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı