Kulaklık seçimi neye göre yapılır?

Asus Cerberus mu?Steel Series Siberia 200 mü?

• Oy verenlerin toplamı
    8

OkuyomBenYa

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler. Aynı fiyat sınırlarında bulunan Asus Cerberus ve Steelseries Siberia 200 kulaklıkları arasında kaldım. Oyun oynarken müzik dinlemeyi çok seviyorum ancak sürücü değerinin mi yoksa hertz değerinin mi önemli olduğunu bulamadım. Asus'un sürücüleri 60mm ama Siberia 200'ün 50mm. Ama Siberia'nın hertz aralığı çok daha geniş. (10-24000) Hangisi tercihim olmalı?

Müziklerde kaliteyi bildiğim kadarıyla teknik değerler çok fark ettiriyor. Ayrıca tavsiye edilen ve kafamdaki modellerin hepsinin incelemesine baktım ve hiçbiri ergonomik açıdan birbirinin üstü değil. Şu an piyasada 210-250 TL arasında değişen Cerberus, Gameextra'da 190 TL. Cloud Core ise 240 TL'den başlıyor. Aradaki 50 TL'lik kaliteyi Cloud Core fark ettiriyor mu?

Cerberus hem bass hem ses kasarken işe yaradığını söylüyor Ali Güngör abimiz. İkisi bir arada oluyormuş tabi ne kadar olur bilemem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı