Yok şuan saatlik indirime girmiş sanırım.Ben de 962 TL gözüküyor. Acaba her bir kişiye 650 TL' den alma hakkı mı vermişler diyeceğim ama başta bana 962 TL gözükmezdi sanırım. Anlam veremedim![]()
Yok şuan saatlik indirime girmiş sanırım.Ben de 962 TL gözüküyor. Acaba her bir kişiye 650 TL' den alma hakkı mı vermişler diyeceğim ama başta bana 962 TL gözükmezdi sanırım. Anlam veremedim![]()
Aynı internet üzerinden telefondan baktım orada 649 TL. Garip. Bir yandan bu kadar büyük indirim yapmaları şaşırttı beni. Neyse çok teşekkür ederimYok şuan saatlik indirime girmiş sanırım.
Kulaklığı aldım ama yine de başka alacaklar için umarım güzel tavsiye olur, teşekkürlerBuna bakabilirsiniz.![]()
Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.