darkLord479
Kilopat
PUBG vs. oynarken kulaklık takılıyken sesi kulaklıktan alıp telefonun mikrofonunu kullanmak donanım veya program vs. ile mümkün mü?
PUBG vs. oynarken kulaklık takılıyken sesi kulaklıktan alıp telefonun mikrofonunu kullanmak donanım veya program vs. ile mümkün mü?
Galiba ben yanlış anladım, kusura bakmayın.Sanırım bahsettiği şeyin bilgisayarla alakası yok. Telefonda kulaklık takılı şekilde PUBG oynarken kulaklığın mikrofonunu değil de telefonun mikrofonunu nasıl kullanırım diye soruyor.
Kulaklık çoklayıcı denedim fakat kulaklığım tek jaklı olduğu için işe yaramıyor.Dediğiniz gibi olmuyor diye biliyorum. Telefon kulaklığını kulaklık ve mic olarak kullanmanızı sağlayan jacklar var ondan alabilirsiniz daha sağlıklı olur. Link : Kulaklık Çoklayıcı
Bazı telefonlarda donanım kaynaklı yapılamıyor.Kulaklık çoklayıcı denedim fakat kulaklığım tek jaklı olduğu için işe yaramıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.