Kulaklık takılıyken telefonun mikrofonu nasıl kullanılır?

Şöyle bir program var fakat daha önce kullanmadım, bir dene.

s1.PNG

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
PUBG vs. oynarken kulaklık takılıyken sesi kulaklıktan alıp telefonun mikrofonunu kullanmak donanım veya program vs. ile mümkün mü?

Dediğiniz gibi olmuyor diye biliyorum. Telefon kulaklığını kulaklık ve mic olarak kullanmanızı sağlayan jacklar var ondan alabilirsiniz daha sağlıklı olur. Link : Kulaklık Çoklayıcı

Şöyle bir program var fakat daha önce kullanmadım, bir dene.

Eki Görüntüle 505016
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım bahsettiği şeyin bilgisayarla alakası yok. Telefonda kulaklık takılı şekilde PUBG oynarken kulaklığın mikrofonunu değil de telefonun mikrofonunu nasıl kullanırım diye soruyor.

Sanırım bahsettiği şeyin bilgisayarla alakası yok. Telefonda kulaklık takılı şekilde PUBG oynarken kulaklığın mikrofonunu değil de telefonun mikrofonunu nasıl kullanırım diye soruyor.
Galiba ben yanlış anladım, kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı