Kulaklık takılıyken telefonun mikrofonu nasıl kullanılır?

darkLord479

Kilopat
PUBG vs. oynarken kulaklık takılıyken sesi kulaklıktan alıp telefonun mikrofonunu kullanmak donanım veya program vs. ile mümkün mü?

Şöyle bir program var fakat daha önce kullanmadım, bir dene.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
PUBG vs. oynarken kulaklık takılıyken sesi kulaklıktan alıp telefonun mikrofonunu kullanmak donanım veya program vs. ile mümkün mü?

Dediğiniz gibi olmuyor diye biliyorum. Telefon kulaklığını kulaklık ve mic olarak kullanmanızı sağlayan jacklar var ondan alabilirsiniz daha sağlıklı olur. Link : Kulaklık Çoklayıcı

Sanırım bahsettiği şeyin bilgisayarla alakası yok. Telefonda kulaklık takılı şekilde PUBG oynarken kulaklığın mikrofonunu değil de telefonun mikrofonunu nasıl kullanırım diye soruyor.

Sanırım bahsettiği şeyin bilgisayarla alakası yok. Telefonda kulaklık takılı şekilde PUBG oynarken kulaklığın mikrofonunu değil de telefonun mikrofonunu nasıl kullanırım diye soruyor.
Galiba ben yanlış anladım, kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…