Kulaklık takınca baş ağrısı neden olur?

bende yaşıyordum arada sırada kullaklığımı değiştirdim düzeldi

Yukarıda da belirttim mesajlarda, arada sırada oluyorsa ya kulaklık seçimi hatalıdır ya da aşırı yüksek sesle dinliyordur insanlar. Arkadaş sürekli yaşadığını söylüyor bu durum kulaklıktan bağımsız bir sağlık sorununa işaret ediyor. Net olarak.
 
Dandik çinde r.e'lerden olan kulaklık kullanıyorsan, sesi t/m , db fazladır; Sesi olması gerekenden daha yüksektir. Driverları EU Peak low yoktur. Kulak sağlığın için, Avrupa Birliği standartlarına uygun, eu peak low kulaklık almalısın. Sadece sen değil, herkes. Kulaklık alırken ucuza kacmayacaksin. Son kullanıcı için; Edifier,bose,Sony,sennhieser,soundcore (bazı modelleri) birde jabra yeterlidir. Audiophile değilsiniz zaten. Onun için bu yukarıdaki markalardan biri al. Hepsi eu peak lowdur.
 
Dandik Çin malı kulaklık kullanıyorsan, sesi t/m, dB fazladır; sesi olması gerekenden daha yüksektir. Kulak sağlığın için, Avrupa Birliği standartlarına uygun kulaklık almalısın.

Xiaomi Buds3t Pro var Almanya'ya gittiğim zaman almıştım. Avrupa standartına uygun mudur bilmem.
 
Xiaomi Buds3t Pro var Almanya'ya gittiğim zaman almıştım. Avrupa standartına uygun mudur bilmem.
Almanya'dan aldıysan, uygundur. Bunlar eu peak low destekler. Firmalar, fabrika çıkışlı sesi düşük tutmak zorunda yoksa Avrupa da satamaz. Db/Peak 80DB, maximum 88DB olmalı. Üstü, kulak sağlığı için iyi değildir
 

Geri
Yukarı